Paula919191
Fanka BB :)
To dobra wiadomośćCiągle jakaś taka zmęczona jestem ale już prawie nie plamię, zero nitek czy skrzepów, został tylko podbarwiony śluz. Jestem dobrej myśli, ale obawy z tyłu głowy ciągle są
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To dobra wiadomośćCiągle jakaś taka zmęczona jestem ale już prawie nie plamię, zero nitek czy skrzepów, został tylko podbarwiony śluz. Jestem dobrej myśli, ale obawy z tyłu głowy ciągle są
Który tc? Trzymam kciuki żeby w niedzielę już było pięknie widać.Jestem. Pęcherzyk ma 11 mm. Zarodka jeszcze nie widać. Kolejne USG w niedzielę.
5t + 4dKtóry tc? Trzymam kciuki żeby w niedzielę już było pięknie widać.
Ile bym dała za brak objawów. W pierwszej ciąży też nic a teraz wszystkie możliweDziewczyny, czy któraś tak jak ja nie na ŻADNYCH objawów, oprócz lekkiego bólu piersi? Dzisiaj 8+2, a u mnie do tej pory nic się nie pojawiło i im dłużej się nad tym zastanawiam, tym bardziej jestem przerażonaUSG dopiero za tydzień.
Niektóre tak bezobjawowo przechodzą ciążę [emoji4] Nie martw się na zapas. U mnie też bardzo mało objawów - piersi praktycznie wcale, a mdłości sporadycznie...Dziewczyny, czy któraś tak jak ja nie na ŻADNYCH objawów, oprócz lekkiego bólu piersi? Dzisiaj 8+2, a u mnie do tej pory nic się nie pojawiło i im dłużej się nad tym zastanawiam, tym bardziej jestem przerażonaUSG dopiero za tydzień.
Ja to się dziś zastanawiałam czy naprawdę jestem w ciąży .Przy dwóch ciążąch wymioty straszne,a teraz nic .Dziś to z tyłu mnie boli jak na okres ,a tak to nivDziewczyny, czy któraś tak jak ja nie na ŻADNYCH objawów, oprócz lekkiego bólu piersi? Dzisiaj 8+2, a u mnie do tej pory nic się nie pojawiło i im dłużej się nad tym zastanawiam, tym bardziej jestem przerażonaUSG dopiero za tydzień.
BrawoJestem. Pęcherzyk ma 11 mm. Zarodka jeszcze nie widać. Kolejne USG w niedzielę.
Już bym też poszła ale u mnie dopiero 5t1d więc już ten tydzień wytrzymam. To może już coś będzie konkretnego.[emoji4]5t + 4d