Vinszka
Fanka BB :)
Witaj w klubie. [emoji28]Dziewczyny powodzenia na wizytachja dziś mam hematologa w związku z moimi problemami z krzepliwością krwi. Zobaczymy czy może jeszcze jakieś leki nie zostaną mi dorzucone.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witaj w klubie. [emoji28]Dziewczyny powodzenia na wizytachja dziś mam hematologa w związku z moimi problemami z krzepliwością krwi. Zobaczymy czy może jeszcze jakieś leki nie zostaną mi dorzucone.
Jest już ktoś?
ja jestemJest już ktoś?
1.04 16.40 asiakkk94
1.04 19:40 Inezka1991
1.04 Leksa
Powodzenia dziewczyny! @empuse Tobie również! Dziewczyny dopisujcie się do listy z wizytami [emoji4]
Witam się dziewczyny. Przez weekend mnie nie było bo miałam strasznego doła i prawie cały przeplakalam. Tak bardzo boję się dzisiejszej wizyty [emoji17]
U mnie w jednej z firm Prezes którego nie znoszę pogratulował itd - bardzo pozytywnie. W drugiej firmie ze względu że jest to 600 osobowa działalności prywatna, zaświadczenie zaniosłam do kadr do Właściciel jest cholerykiem u którego ciężko popaść o dobry humor. Od koleżanki słyszałam, że był u Dyrektora i powiedział że za Ch*ja nie zatrudni więcej kobiety, a na innym spotkaniu powiedział że nie może być takich działów gdzie na newralgicznym stanowiskach znajdują się kobiety.( Tym działem jest m.in.Laboratorium gdzie jestem kierownikiem ). Miałam ambicje pracować jak najdłużej ale nie wiem czy jest sens, bić się każdego ranka że sobą by wstać do pracy a poszanowania zero...
Lexa byłaś na expo? Ja byłam z Córką pooglądać psy i kotyDzień dobry dziewczyny !
nie było mnie cały weekend i właśnie próbowałam nadrobic zaległości. Jestem wykończona. W sobotę wycieczka do warszawy na wystawę z psem (ale całe szczescie wróciłyśmy z sukcesem ) a w niedzielę odebraliśmy klucze od domu (jupiii!) i się zaczeło ! spęd ludzi do ogladania i na taką mini parapetówkę.... powiem Wam że ze zmęczenia nie mogłam zasnąc i z emocji też. Przez weekend prawie żadnych objawów ciąży i to mnie męczy trochę :/ nie wiem co o tym myśleć.
Dziś jestem zmęczona ale to raczej z niewyspania ...... no i dygam przed wizytą ! Wizytuję o 18.00 więc jeszcze masa czasu. Trzymajcie kciuki bo mi bardzo potrzebne. Fajnie by było jakby już coś było widać ... ale to dopiero 5t3d więc nie nastawiam się na zbyt wiele .....
Dziękuję i trzymam kciuki za wszystkie wizytujące !
@assiakkk94 jestem z Tobą myślami i wysyłam pozytywne wibracje <tulę>
olej dziada ... bierz l4 i tyle .... jak nie zasługuje to po co się męczyć !