nadzieja87
Fanka BB :)
Piękny dzidziol[emoji3526]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękny dzidziol[emoji3526]
CUDO ❤❤❤❤
Ja nie jestem, ale miałam IUI. Liczysz jak ostatnia miesiączka, chyba że cykl Ci się jakoś znacznie przedłużył. Ja byłam tylko na clo więc... liczyłabym normalnieDziewczyny, czy któraś jest w ciąży po inseminacji?
Jak liczyliście tydzień ciąży ? Od dnia zabiegu czy od pierwszego dnia ostatniej miesiączki?
[emoji3525][emoji3525] współczuję. Wiem jak czas się dłuży. Trzymam kciuki za pozytywne wieści. Odpoczywaj.czesc dziewczyny. Przepraszam nie było mnie kilka dni ale trochę siadła mi psycha. Wizyta w poniedziałek nie była idealna. Pęcherzyk jest ale spłaszczony, zarodek jest ale malutki. Dostałam całą masę dodatkowych badań ze względu na to wcześniejsze poronienie .... dziś zostawiłam w laboratorium 1200 zł .... boję się że skończy się tak jak ostatnio
następna wizyta 15stego .....
do tego mam duzo odpoczywać więc zrezygnowałam z mojej dodatkowej pracy przynajmniej w kwietniu ... i nic nie robię popołudniami tylko leżę .... i myślę .
kiepsko
Ja tez mialam IUI ale u mnie nie podzialalo,Ja nie jestem, ale miałam IUI. Liczysz jak ostatnia miesiączka, chyba że cykl Ci się jakoś znacznie przedłużył. Ja byłam tylko na clo więc... liczyłabym normalnie
czesc dziewczyny. Przepraszam nie było mnie kilka dni ale trochę siadła mi psycha. Wizyta w poniedziałek nie była idealna. Pęcherzyk jest ale spłaszczony, zarodek jest ale malutki. Dostałam całą masę dodatkowych badań ze względu na to wcześniejsze poronienie .... dziś zostawiłam w laboratorium 1200 zł .... boję się że skończy się tak jak ostatnio
następna wizyta 15stego .....
do tego mam duzo odpoczywać więc zrezygnowałam z mojej dodatkowej pracy przynajmniej w kwietniu ... i nic nie robię popołudniami tylko leżę .... i myślę .
kiepsko
Witaj Kasiu .To i ja nieśmiało się przywitam : Mam na imię Kasia, 40 lat i to moja pierwsza ciąża, więc się obawiam. Za nami 2 lata starań. Wg. Internetowego kalendarzyka dziś wypada 6tc0d, termin porodu 25.11. Pozdrawiam wszystkie listopadóweczki!