Jejku który to tydzien ze juz tak pieknie widac?? [emoji7][emoji7][emoji7]My już po wizyciewszystko na szczęście dobrze
serduszko ślicznie bilo
za 2 tygodnie znowu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jejku który to tydzien ze juz tak pieknie widac?? [emoji7][emoji7][emoji7]My już po wizyciewszystko na szczęście dobrze
serduszko ślicznie bilo
za 2 tygodnie znowu
Cud!!! Po prostu mega❤
A gin podał Ci jakieś terminy, w których masz zrobić badania? Bo mi wyznaczał akurat genetyk i wyznaczył np. że dopiero od 20.04 mogę iść na krew pod prenatalne, a później od 25.04 na usg prenatalne, na które trzeba mieć wyniki z krwi.Jeżu kolczasty, spać nie mogę a idę o zakład że koło 9 będę śpiąca królewna... Od wczoraj wieczora myślę o prenatalnych i nie wiem jak termin ustawić, czy iść przed świętami (teoretycznie 11+5 wg usg) czy po świętach (12+2). Z jednej strony po świętach bobo będzie większe więc lepiej, ale przed świętami poszłaby ze mną mama a jakoś sama nie bardzo chcę iść, potrzebuję wsparcia psychicznego
Mi też lekarz wyznaczył konkretny tydzień, na który miałam się umówić, tylko nie pamiętam czy to było 12+5 czy 13+5,ale im później tym lepiej bo więcej zobaczysz, na tyn etapie każdy tydzień to jednak duża różnicaJeżu kolczasty, spać nie mogę a idę o zakład że koło 9 będę śpiąca królewna... Od wczoraj wieczora myślę o prenatalnych i nie wiem jak termin ustawić, czy iść przed świętami (teoretycznie 11+5 wg usg) czy po świętach (12+2). Z jednej strony po świętach bobo będzie większe więc lepiej, ale przed świętami poszłaby ze mną mama a jakoś sama nie bardzo chcę iść, potrzebuję wsparcia psychicznego

Kochana trzeba być dobrej myśli! Pęcherzyki nie zawsze są idealnie okrągłe. Czy bierzesz duphaston albo inne podtrzymujące leki?
Ja dziś 7+4, mdli od wczoraj jakoś mniej, brzuch boli mniej, mam nadzieję, że to tylko schizy tak jak koleżanka u góry pisała![]()
Mi tez tak jak dziewczynom lekarz wyznaczy termin od do kiedy mam zrobić usg.Jeżu kolczasty, spać nie mogę a idę o zakład że koło 9 będę śpiąca królewna... Od wczoraj wieczora myślę o prenatalnych i nie wiem jak termin ustawić, czy iść przed świętami (teoretycznie 11+5 wg usg) czy po świętach (12+2). Z jednej strony po świętach bobo będzie większe więc lepiej, ale przed świętami poszłaby ze mną mama a jakoś sama nie bardzo chcę iść, potrzebuję wsparcia psychicznego