TakaJaPaulina
Fanka BB :)
0,5 - 1litr.Ile pijecie wody? Wiem że powinniśmy dużo, a ja jestem w stanie wypić troszkę więcej jak pół litra :/
Ale wynika to najczęściej z tego , że jak jestem zajęta szczególnie w pracy, to zapominam o piciu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
0,5 - 1litr.Ile pijecie wody? Wiem że powinniśmy dużo, a ja jestem w stanie wypić troszkę więcej jak pół litra :/
Ja startuje z otyłością wiec przebije wszelkie możliwe wasze dodatkowe kg
Ja mialam 2 koleżanki ktore w jednym czasie byly w ciazy , jedna chudzinka, druga startowala z otyloscia, ta chudziutka przytyla w ciazy 30 kg a ta grubsza nicpo porodzie u tej otylej spadlo z 10 kg i u tej co przytyla 30 tez spadlo 10 a po pol roku jak sie spotkaly to ta co wczesniej byla grubsza byla szczuplejsza od tej chudziutkiej
wiec nie ma co sie przejmowac
![]()
Ile pijecie wody? Wiem że powinniśmy dużo, a ja jestem w stanie wypić troszkę więcej jak pół litra :/
W ogóle mój A twierdzi, że co się może stać i dlaczego bronie mówić o ciąży. Nie idzie go przebadać. Wygadał się teściowej A ta taka radość, że wszyscy będą wiedzieć zanim ja na pierwsza wizytę pójdę.
Mnie lekarz mówi że tygodnie liczy się skończone. Jak ukonczysz np. 5 lat to nie mowisz, że jesteś w 6 roku życia.lekarz mnie opr że powinnam liczyć skończone, czyli powinnam mówić że jestem w 10tc, dopiero jak stuknie 10+1, aczkolwiek ja sobie wolę mówić że jestem w trwającym 10tc, czyli 9+0 jak zaczynam 10tc
jakoś tak mi lepiej na duszy, jak sobie powiem ze to juz 10tc, byle tylko wytrwac do 12tc i odetchniemy
termin z OM na 09.11
Mnie odrzuca zapach mięsa, perfum, ogólnie jakikolwiek zapach teraz mógłby nie istnieć. Chociaż wczoraj podobał mi się zapach kisielu koleżankiDziewczyny a Wam też tak wszystko śmierdzi? Ja jak robię siku to z wsrzymanym oddechem bo juz mi mocz za bardzo śmierdzi, przestalam się perfumować, mojemu mężowi też zabroniłam a jak gotuje to muszę mieć balkon otwarty, kiedyś tłuszcz nie wydzielał dla mnie zapachu a teraz wali niemiłosiernie a i jeszcze mój zwierzak, którego zawsze przytulałam razem z nim leżałam też zaczął śmierdzieć psem !
Nie, ja nie mam zapachowstretu [emoji13]Dziewczyny a Wam też tak wszystko śmierdzi? Ja jak robię siku to z wsrzymanym oddechem bo juz mi mocz za bardzo śmierdzi, przestalam się perfumować, mojemu mężowi też zabroniłam a jak gotuje to muszę mieć balkon otwarty, kiedyś tłuszcz nie wydzielał dla mnie zapachu a teraz wali niemiłosiernie a i jeszcze mój zwierzak, którego zawsze przytulałam razem z nim leżałam też zaczął śmierdzieć psem !
hihi, dokladnie takDziewczyny a Wam też tak wszystko śmierdzi? Ja jak robię siku to z wsrzymanym oddechem bo juz mi mocz za bardzo śmierdzi, przestalam się perfumować, mojemu mężowi też zabroniłam a jak gotuje to muszę mieć balkon otwarty, kiedyś tłuszcz nie wydzielał dla mnie zapachu a teraz wali niemiłosiernie a i jeszcze mój zwierzak, którego zawsze przytulałam razem z nim leżałam też zaczął śmierdzieć psem !