A ja nie czuję nic ,oprócz dużych piersi .Zastanawiam się czy wszystko okJa tak miałam dziś w nocy i już się wystraszyłam, że coś nie tak. To było straszne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ja nie czuję nic ,oprócz dużych piersi .Zastanawiam się czy wszystko okJa tak miałam dziś w nocy i już się wystraszyłam, że coś nie tak. To było straszne.
Też miałam takie wysokie. Czy to dobrze czy źle okaże się jutro...Dziewczyny, jakie miałyście FHR? Dzisiaj na USG (9+1) wyszło mi 181 i lekarz wpisał tachykardięnie mówił, że to źle, według niego wszystko było ok. Czy to, że byłam mocno zdenerwowana mogło mieć na to wpływ? Przerazilam się
![]()
Cześć Dziewczynychętnie dołączę
termin na 7 listopada
to moja pierwsza ciąża
i od razu moje pytanie? Czy Wy tutaj widzicie druga owodnie? Ktoś mi napisal, ze widzi na tych zdjęciach druga owodnie, a na 1 zdjęciu w tej owodni dzidziusia tyłem ;o nie daje mi to spokoju?
Daj koniecznie znać!Też miałam takie wysokie. Czy to dobrze czy źle okaże się jutro...
Dziękuję bardzo ale moja ciaza okazala sie duzo mlodsza ze względu na karmienie itd cykl sie wydluzyl owu przesunela i okazalo sie ze moj termin to dopiero 11.12wg usg także bliżej mi do grudniowek. Pozdrawiam serdecznie i życzę spokojnych 7miesiecy
Chyba ja nie jestem dodanaDziewczyny, które czekają na dodanie, dzisiaj aniaslu się tym zajmie [emoji3590]