Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi objawy zniknęły w 10 tyg a w 12 bylam na prenatalnych i wszystko bylo dobrze. Glowa do góry, nie zawsze znikniecie objawow oznacza cos zlegoJa jestem po dwoch poronieniach wiec wiem o jakim strachu piszesz ale musimy myslec pozytywnie
![]()
No to dzidzia ma sie dobrzewszystko jest ok
![]()
TakTo były prenatalne badania?
To super, że wszystko dobrze. Ja mam w tym roku 28 ale lekarz mówił, że i tak chcę żeby zrobić badanie z krwi, bo samo USG nie daje takiej pewności. Ale co lekarz to inna teoriaTakprenatalne ale tylko usg bo stwierdził ze krwi nie musze badac poniewaz ok wszystko i nie jestem w grupie ryzka mam 26 lat i w rodzinie brak wad genetycznych
Nieśmiało witam się na wątku. Jestem w 3 ciąży, w 11t6d wg usg. Miałam jedną wizytę póki co, nie mam jeszcze karty ciąży i nie wiem kiedy i czy będę miała badania pranatalne. Byłam się zarejestrować, ale czekam na telefon, mam nadzieję, że lekarz zadzwoni. Mam trochę traumę po pierwszej ciąży, która się skończyła krótko po rozpoczęciu 2 trymestru, więc wole się nie nastawiać. Jednak mam nadzieję, że zostanę tu do listopada, do szczęśliwego rozwiązania.