Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Idę na wizytę babeczki. Jak u Was?
Czekamy na wieści[emoji846]Idę na wizytę babeczki. Jak u Was?
Haha[emoji23] a ktoś tu się że mnie ostatnio śmiał[emoji14] gdzie kupowałaś?Wszystko wskazuje na to, że będzie chłopczyk. Duży - z wymiarów póki co 16+4 a mamy 15+1. Waży 163g. Zdrowy łobuz z palcem w buzi [emoji23] chciała mu dr zrobić śliczne zdjęcie buzi w 3d to się obrócił plecami [emoji12][emoji2372] łożysko mam z przodu więc na ruchy pewnie poczekam.
Czy u Was na USG też widać jakby dziecko w ogóle nie miało miejsca? U mojego ciasno bardzo.
Pytałam o poród SN. Póki co za wcześnie żeby rozważać CC. Zobaczymy na dalszym etapie. No i mam pytać kardio o opinie.
Nie mogłam się powstrzymać [emoji85]
Można zamówić przez neta jak patrzyłam. Coś ok. 24zł za paczuszkę pampersów.W Rossmann wszystko. Te pieluszki tylko tam podobno można kupić. Przyjemne w dotyku, miękkie, przyjemny naturalny zapach. Nie czuć chemii i chloru.
Najchętniej to kupiłabym więcej ciuszkow ale to muszę gdzieś podjechać.
Te wypatrzyłam na stronie Rossmanna akurat i nie sprawdzałam czy w innych sklepach online są.Można zamówić przez neta jak patrzyłam. Coś ok. 24zł za paczuszkę pampersów.
Ja patrzę za domkami na Mazurach ale na przyszły rok. W tym chyba sobie odpuścimy wczasy. Może na parę dni w góry i tyle.
U nas narazie na temat września cisza. Już mi chyba wszystko jedno.Teraz tylko czekam żeby powystawiali oceny bo chyba nigdy tak na wakacje nie czekałam jak w tym roku[emoji38] zawsze gdy przychodził czerwiec miałam przerażenie w oczach[emoji1787] ja sama i cała trójca dwa miesiące w domu. Przeżyliśmy 3 to przeżyjemy następne. Wiadomo, że od listopada będzie troszkę ciężej ale...Te wypatrzyłam na stronie Rossmanna akurat i nie sprawdzałam czy w innych sklepach online są.
My wakacje odpuszczamy. Dostałam wiadomość od wychowawczyni córki, że szykują się do nauki online i zakładają że dzieci nie wrócą we wrześniu do szkoły [emoji51]