Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tzn? Co masz na myśli odnośnie mojego zdjęcia?Troszke ci powiem pogubiłam się przez drzemkęAle to było odnośnie zdjęcia GGŁ[emoji1]Gratuluję dziewczynki[emoji3059] Mi też się wydaje że najfajniejsze imiona już wyczerpaliśmy. Nie chcę żadnych Natanów, Igorów, Filipów ( nie obrażając nikogo) bo jest teraz zatrzęsienie tych imion. Chłopaki chcą Pawła, mi po głowie chodzi jeszcze Łukasz i Mikołaj[emoji7] ehhh. Dobrze, że jeszcze tyle czasu do listopada...
Mój syn jeszcze 3 dni po urodzeniu nie miał imienia. W końcu przed rejestracją w urzędzie usiedliśmy i w słowniku imion szukaliśmy. Na szczęście długo to nie trwało, bo zatrzymaliśmy się na "A". Teraz może nie będzie łatwo, bo chcę, żeby było latwowymawialne na świecieAle to było odnośnie zdjęcia GGŁ[emoji1]Gratuluję dziewczynki[emoji3059] Mi też się wydaje że najfajniejsze imiona już wyczerpaliśmy. Nie chcę żadnych Natanów, Igorów, Filipów ( nie obrażając nikogo) bo jest teraz zatrzęsienie tych imion. Chłopaki chcą Pawła, mi po głowie chodzi jeszcze Łukasz i Mikołaj[emoji7] ehhh. Dobrze, że jeszcze tyle czasu do listopada...
To samo miałam przy najmłodszymMój syn jeszcze 3 dni po urodzeniu nie miał imienia. W końcu przed rejestracją w urzędzie usiedliśmy i w słowniku imion szukaliśmy. Na szczęście długo to nie trwało, bo zatrzymaliśmy się na "A". Teraz może nie będzie łatwo, bo chcę, żeby było latwowymawialne na świecie
Że ja u Ciebie obstawiam dziewczynkę a Padarka chłopca[emoji23]Tzn? Co masz na myśli odnośnie mojego zdjęcia?Troszke ci powiem pogubiłam się przez drzemkę [emoji23][emoji23]
No to z całego serca życzę żeby się spełniło[emoji3531]Mam nadzieje Ewa,ze będziesz mieć racje [emoji23][emoji28] Jak tylko będę wiedzieć płeć to dam znać [emoji7]Do tego czasu ciekawość mnie zje [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Tez będzie łatwiej z rzeczami dla dziewczynki.Chłopaka brat ma 3 córki wiec jak będzie chłopak to każdego to zdziwi [emoji23]Strasznie brzydka się zrobiłam i mam ochotę na słodycze [emoji23]