reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Cześć :) Ja jestem dopiero świeżo po terminie @ i teście więc jeszcze nie wiem jak teraz wyglądać bedą nasze dni.
Na szczęście Szymek już jest odzwyczajony od noszenia na rękach. Czasem na spacerze się o to wykłóca jak jest śpiący, ale po prostu wózek wróci do łask.
Zostaje tylko kwestia podnoszenia go tam gdzie nie wejdzie sam i znoszenia go z 1- go piętra, bo mamy bardzo strome schody i nie umie schodzić sam jeszcze Rozumiem. Ja mam zawroty głowy.
Jeszcze długo przed ciąża miewałam chwile osłabienia i podejrzewałam jakąś anemię. Kilka razy robiłam testy, żeby się upewnić czy napewno w ciąży nie jestem.
A teraz czuje, że będzie ciężko :)
Każda ciąża jest inna dziewczyny, więc ta nie zapowiada się na lekką tak jak poprzednie. Ale czegóż się nie robi dla takiego maluszka.
Maciej z wymiotami i tylko mama się liczy. Sporo spał w dzień jest osłabiony i blady, ale na szczęście już jest dużo lepiej.
Od jutra mój ma 2 zmiany więc całe popołudnia tylko ja z nimi. Oby już choróbsko go minęło to nie będzie tak chciał się nosić.

Nieśmiało do was dołańczam dziewczyny.
Jestem Natalia mam 31 lat pochodzę z woj. Pomorskiego ale mieszkam w Szwecji.
Mam troje dzieci. 12lat, 11lat i 1,5roczku.
Poroniłam 1 lutego i wychodzi na to że w pierwszym cyklu udało się ponownie zajść w ciąże. Staram się podchodzić do tej ciąży spokojnie bo wszystko jeszcze może się zdarzyć ale w głębi serca bardzo się cieszę i pragnę by tym razem wszystko było dobrze.
Termin wychodzi na 7listopada więc aktualnie 5 tydz i 1 dzień.
Niech ten dzień kobiet okazał się dla nas wszystkich szczęśliwy

Witaj u nas 😊💚 O jak fajnie ze ty tez ze Szwecji 😊 Gdzie mieszkasz dokładniej? dlugo juz jestes w Szwecji?

reklama
Każda ciąża jest inna dziewczyny, więc ta nie zapowiada się na lekką tak jak poprzednie. Ale czegóż się nie robi dla takiego maluszka.
Maciej z wymiotami i tylko mama się liczy. Sporo spał w dzień jest osłabiony i blady, ale na szczęście już jest dużo lepiej.
Od jutra mój ma 2 zmiany więc całe popołudnia tylko ja z nimi. Oby już choróbsko go minęło to nie będzie tak chciał się nosić.

Jej, współczuje choroby. To jelitówka? Oby na Ciebie nie przeszło w gratisie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry