• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Śliczne zdjęcia na pamiątkę. Super że wszystko ok. Ja jeszcze na swoje czekam do wtorku. I mam nadzieje że dowiem się kto tam siedzi w środku. Imię dla dziewczynki mam ale dla chłopca to trudna sprawa.
Jestem po połówkowym. Mały zdrowy, na 100% facet. Uparty i złośliwy - nie chciał dać się zbadać. 492g szczęścia. Dr mówi że jest o tydzień starszy (nie tylko większy) i mam nastawiać się na wcześniejszy poród.

Cześć wszystkim. Pewnie żadna mnie nie pamięta ale byłam na początku wątku kilka dni z wami po czym okazało się że ciąża biochemiczna. Ale życie sie do mnie szybko usmiechnęło bo cykl pozniej znowu zaszłam i w poniedzialek zaczynamy 19 tydzien ciąży a termin na 14.12 😁 wy już po połowie ale ja prawie też! Tak napisalam bo mi się wątek wasz wyswietlił i chcialam życzyc wszystkim dobrego rozwiązania i zadnych problemow po drodze ❤❤❤

Cześć wszystkim. Pewnie żadna mnie nie pamięta ale byłam na początku wątku kilka dni z wami po czym okazało się że ciąża biochemiczna. Ale życie sie do mnie szybko usmiechnęło bo cykl pozniej znowu zaszłam i w poniedzialek zaczynamy 19 tydzien ciąży a termin na 14.12 [emoji16] wy już po połowie ale ja prawie też! Tak napisalam bo mi się wątek wasz wyswietlił i chcialam życzyc wszystkim dobrego rozwiązania i zadnych problemow po drodze [emoji173][emoji173][emoji173]
Witaj! Pamiętam Cie [emoji3526]Bardzo się cieszę, że chwilę później znów się udało.
Kogo się spodziewasz, już wiesz? Powodzenia [emoji172]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry