Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja od 10tc nie noszę pierścionków. Niby nie puchne bardzo ale na palcach czuć różnice.Dziewczyny czy Wam też puchną palce? Jak nosicie obrączkę?
Mi nie , ale nawet w pierwszej ciąży do porodu nie szlam spuchnięta , ale kojarzę ze wszystkie moje koleżanki narzekały ze puchną i ściągały biżuterięDziewczyny czy Wam też puchną palce? Jak nosicie obrączkę?
Będzie EmilHej przyszłe mamuśki tez mam termin na listopada dokładniej 10.11będzie chłopiec to pewne , imię już chyba wybrane
A wy mamuśki macie już imię wybrane dla swoich dzieciaczków ?
![]()
Ja spuchłam tak naprawdę tylko raz, było chyba 30 st. a ja zafundowalam sobie długi spacer. Nie mogłam ściągnąć obrączki. W sumie to ciesze się, ze nie jest az tak gorąco bo nawet nie będąc w ciąży trochę puchłam przy upałach.Dziewczyny czy Wam też puchną palce? Jak nosicie obrączkę?
Witamy serdecznieCześć, siedziałam i czytałam forum prawię godzinę i dołączam nie mam nikogo znajomego w ciąży,a fajnie sobie czasem z kimś pogadać
Termin z USG mam na 18.11
U mnie Tymon ❤Będzie Emilpierwszy syn Wiktor
![]()