Michalina93
Fanka BB :)
No i bajeczka super ze jesteś z namiCześć, siedziałam i czytałam forum prawię godzinę i dołączam nie mam nikogo znajomego w ciąży,a fajnie sobie czasem z kimś pogadać
Termin z USG mam na 18.11
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No i bajeczka super ze jesteś z namiCześć, siedziałam i czytałam forum prawię godzinę i dołączam nie mam nikogo znajomego w ciąży,a fajnie sobie czasem z kimś pogadać
Termin z USG mam na 18.11
Chłopiec imię raczej będzie Ignaś (ewentualnie Julian). Mi się oba podobają mąż będzie zapisywał to on podejmie ostateczną decyzjęNo i bajeczka super ze jesteś z namikto mieszka w brzuszku ?
![]()
Chłopiec imię raczej będzie Ignaś (ewentualnie Julian). Mi się oba podobają mąż będzie zapisywał to on podejmie ostateczną decyzję![]()
Dziewczyny czy Wam też puchną palce? Jak nosicie obrączkę?
Mnie też chodzi właśnie o obrączkę i pierścionek zaręczynowy. Zawsze w lecie puchły mi palce ale teraz już od kilku wieczorów nie mogę zdjąć właśnie bez schłodzenia palców a i tak ledwo schodzi. Boję się, że pewnego dnia nie zejdzie i zastanawiam się jak inaczej nosić obrączkę, żeby mieć ją jednak przy sobieTak, mi puchną palce ale póki idzie ją zdjąć po schłodzeniu i namyśleniu palca to ją dzielnie nosze. Źle sie czuje bez obrączki jak gdzies wychodzę więc póki idzie będę nosić. A pierścionki sobie odpuściłam.
Oj tak puchną. Obrączkę miałam ciut mniejsza bo mam wąskie palce a szersza kość i jakoś ją zawsze przecisnęłam, a teraz kłopot. A po pierścionku, który zawsze był większy teraz mam odbity ślad.Dziewczyny czy Wam też puchną palce? Jak nosicie obrączkę?
WitajChłopiec imię raczej będzie Ignaś (ewentualnie Julian). Mi się oba podobają mąż będzie zapisywał to on podejmie ostateczną decyzję![]()
Mi w ogóle nie puchną, ale na wszelki wypadek sprawdzam sobie co jakiś czas czy obrączka nie siedzi ciasnoDziewczyny czy Wam też puchną palce? Jak nosicie obrączkę?