Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To mamy identyczne obawy... Ja też poddałam się teraz trochę izolacji, mąż chodzi do pracy i to jedyne nasze kontakty bo tak jak mówisz potem w razie co do porodu mogą wywieźć daleko od domu i strach jest okropny.... Rozumiem Twoje zmęczenie też mam malucha w domu... Ciężko się ustawić żeby było dobrze... Teraz czekają mnie podróże na KTG dość częste bo mam cukrzycę ciążowa i też boje sie żeby nie mieć styczności z tym dziadostwem... Miałam taki okres że radziłam sobie dobrze, ale końcówka jest ciężka... Chciałabym żeby już poród się zacząłHej ja sobie nie radzę. Szczerze mówiąc falami przechodze okresy lepsze przeplatane okresami przerażenia i załamania. Ja mam termin na końcówkę listopada ale raczej nie dotrwam tak długo w pakiecie.
Dla mnie ta cała sytuacja jest zalamujaca.
Mam w domu 6 letnia córkę z którą nie wiem co robić wysyłać do przedszkola czy zostawić w domu. Jak siedzi ze mną to męczy mnie bardzo nie mam już siły bawić się z nią tak jak ona tego by chciała. A sama sobą zająć się nie chce. Z drugiej strony boję się puszczać ja do szpitala bo boję się że przez przedszkole ona będzie miała kontakt z CORONA a ja trafię na kwarantanne i do porodu wywioza mnie daleko.
a który tc jesteś? i jesteś na insulinie?To mamy identyczne obawy... Ja też poddałam się teraz trochę izolacji, mąż chodzi do pracy i to jedyne nasze kontakty bo tak jak mówisz potem w razie co do porodu mogą wywieźć daleko od domu i strach jest okropny.... Rozumiem Twoje zmęczenie też mam malucha w domu... Ciężko się ustawić żeby było dobrze... Teraz czekają mnie podróże na KTG dość częste bo mam cukrzycę ciążowa i też boje sie żeby nie mieć styczności z tym dziadostwem... Miałam taki okres że radziłam sobie dobrze, ale końcówka jest ciężka... Chciałabym żeby już poród się zacząłurodzić i wrócić do domku do rodziny
![]()
Prawie 38 tc, cała ciąża dieta i jakoś się trzymam, ale jest ciężko żeby cukry były OK, mam nadzieję że dotrwam jakoś...a który tc jesteś? i jesteś na insulinie?
ja tez dieta. po 36 juz nie powinny cukry rosnaćPrawie
Prawie 38 tc, cała ciąża dieta i jakoś się trzymam, ale jest ciężko żeby cukry były OK, mam nadzieję że dotrwam jakoś...
Hej ☺ Mam termin na początek listopada, mam do Was pytanie - jak radzicie sobie ze stresem związanym z wirusem... Mnie ogarniają jakieś czarne myśli związane z problemami na porodówce...![]()
Wiadomo na poród rodzinny nie ma co liczyć, ale to chyba najmniejsze zmartwienie...
A może są jakieś Mamusie z Bydgoszczy?
Ja mam plan po porodzie zjeść coś pysznego słodkiego, jak urodzę i wyjdę do domu i wszystko będzie dobrze, jakieś mega dobre ciachoja tez dieta. po 36 juz nie powinny cukry rosnać