Michalina93
Fanka BB :)
Haha widzisz role przydzieloneHej, u nas 12-latka i syn 10 lat, którzy się już wprost nie mogą doczekać, córka chce nosić i tulić, a syn wozićmi pozostanie karmić i przewijac jak dobrze pójdzie
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Haha widzisz role przydzieloneHej, u nas 12-latka i syn 10 lat, którzy się już wprost nie mogą doczekać, córka chce nosić i tulić, a syn wozićmi pozostanie karmić i przewijac jak dobrze pójdzie
![]()
ja jem, bo o dziwo cukry mi nie skaczą wtedy. wiadomo, ze zamiast 2 paczków naraz zjem 1 i czekolade też na tury. bardziej mam wysoki po jasnym pieczywie, ale to też róznie. ogolnie nie wiem, czy mam ta cukrzyce, bo miałam tylko po 2 h przekroczony cukier o 2 jednostki na krzywej cukrowej. ginekolog od prenatalnych mówił, że by mnie nie podciągał pod cukrzyce, no ale jestem pod opieka diabetologa i to mierzeDziewczyny z cukrzyca wy na prawdę nie możecie sobie pojeść słodyczy ? Masakra mega wam współczuje![]()
Hihihi mężuś zawsze kąpię, to może nasz owczarek będzie przewijałHaha widzisz role przydzieloneja bym jeszcze przewijanie komuś zleciła , co tylko karmić będziesz
![]()
Tak jest, sinusoidalnie, raz na górze raz na dole, jak wiatr zawieje. Raz słaba, ze chodzenie nawet męczy, a na drugi dzień motorek w tyłku i porządki jak na święta zrobione w tempie, którego niepowstydzilaby się dwudziestolatkaWitam w klubie, u mnie dokładnie tak samo.
Ja właśnie dzis jestem po wizycie i mam skierowanie na cc 9 listopadao ile Rybnik będzie przyjmował , jak nie to najbliższy szpital . Podobno w Gliwicach jest super ale mój lekarz pracuje w rybniku i to on by mnie ciął
![]()
Po dzisiejszej wizycie mały prawie 2,5 kg w 36 tc , bałam się bo trzy tygodnie temu miał 1700 i liczyłam na chociaż 2,5 kg przy porodzie a wychodzi ze będzie 3 kg jak nicWow, to już taki całkiem,, realny termin,,ja mam jeszcze trochę czasu... Chyba
to trzymam kciuki za ten Rybnik, zawsze to jednak lepiej rodzic tam gdzie lekarz prowadzący
a dzidziuś jak się miewa na ostatnie prostej? Ile wagi szacują?
Te pomiary zawsze ok pół kg mogą się różnić, tylko w którą stronę heh oto jest pytanie. Fajnie ze te 2500g już wychodzi, będzie taki,, idealny,, noworodzio, nie za duży ani nie za małyPo dzisiejszej wizycie mały prawie 2,5 kg w 36 tc , bałam się bo trzy tygodnie temu miał 1700 i liczyłam na chociaż 2,5 kg przy porodzie a wychodzi ze będzie 3 kg jak nic ☺ A ty gdzie zamierzasz rodzic ?