Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Puszczam ostatni tydzień , potem dwa tygodnie przerwy żeby na kwarantanie nie wyładować bo 9 mam cc , to raptem trzy tygodnieDziewczyny was też tak boli lewe biodro i spojenie. Noce to udreka. U mnie 35 tyg w czwartek wizyta. COVID szaleje.
Pytanie do tych które macie przedszkolaki.
Puszczacie je teraz do przedszkola? A po porodzie planujecie je puszczać ja już sama nie wiem co robić?
Rozumiempierwszy dzidziuś? Wszystko będzie pięknie, nic się nie stresuj, nic a nic
![]()
tak to nasze pierwsze dzieciątko bardzo wyczekiwane. jestem po dwóch poronieniach, cała ciąża zastrzyki z clexane, leki, suple dieta do 5 mies, wymioty nie było łatwo dało mi to trochę w kość. dlatego im bliżej tym więcej myśli i większy strach. chciałabym już poznać to uczucie, że jak się przytuli swoje szczęście to wszystko mija.
a tu biegunka od 4 dni ze stresute hormony chyba jeszcze podwyższają to x200%. słyszałam o tokofobii przed sn, a mnie chyba dopadło odnośnie cc...
![]()
To normalne ze sie stresujeszale nic się nie bój, to wszystko po to zeby spotkać swoje szczęście. W poniedziałek Twoja randka na której poznasz co to znaczy prawdziwa miłość od pierwszego wejrzenia
![]()
A biegunka moze byc albo ze stresu, albo organizm tak się często oczyszcza przygotowując ciało do porodu![]()
No właśnie... Nie myślałam o tym jeszcze ale ciekawe jak to jest... W sumie kwarantanna czy nie jak przyjdzie akcja porodowa to się urodzi dzidziuś, a potem może wymaz pobiorą i jak będzie ok to dadzą noworodzia... Boziu o tyłu jeszcze sprawach trzeba pomyśleć, przewidzieć... Ja mam dwójkę szkolną i też słyszę, ze co chwilę ktoś nowy chory i cała klasa na kwarantannie, muszę to przemyśleć, czasu jeszcze mam ponad 4 tyg, nie ma jak forumDziewczyny was też tak boli lewe biodro i spojenie. Noce to udreka. U mnie 35 tyg w czwartek wizyta. COVID szaleje.
Puszczacie je teraz do przedszkola? A po porodzie planujecie je puszczać ja już sama nie wiem co robić?
U mnie też 35 tc i jutro wizyta ale noce w miarę ok, przebudzam się, czasem dłużej się męczę żeby zasnąć ale na szczęście nic nie boli. Bez mojego węża wezowiastego nie byłoby tak kolorowoDziewczyny was też tak boli lewe biodro i spojenie. Noce to udreka. U mnie 35 tyg w czwartek wizyta. COVID szaleje.
U nas nie chodzi do przedszkola. Lekarz nam odradził i póki co tego sie trzymamy. Jej przedszkole tez już raz na kwarantannie było. A powiem Wam jak to z kwarantanna w szkole miała Pani z sekretariatu od męża. W niedziele tj. (18-10) dowiedziała się poprzez e dzienniczek ze od 09-10 do 19-10 obowiązują ja kwarantanna- czyli spędziła na niej jeden dzień bo wcześniej nikt ja o tym nie poinformował ze taka została objęta.Dziewczyny was też tak boli lewe biodro i spojenie. Noce to udreka. U mnie 35 tyg w czwartek wizyta. COVID szaleje.