Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chyba jestem pierwsza, synek już na świecie, malutki bo waży 2.5kg. Ja słaba po cesarce, mam też anemię więc leżę głównie, rana po cięciu strasznie boli
Jestę olbrzymę [emoji849][emoji849][emoji849]
Jestę olbrzymę [emoji849][emoji849][emoji849]
Dzieciaki często używają do prac plastycznych w szkole i przedszkoluNa co zbieracie te rolki od papieru? [emoji3]
Hej, ja z Siemianowic Śląskich, ciążą bliźniacza, mam termin cc na 23.XI.Witam wszystkie tu obecne dziewczyny/mamusie podobnie jak ja ciężarówki z terminem na listopad 2020dołączam późno do Was... Ale tak naprawdę dopiero teraz mam czas nacieszyć się tą ciąża, uwierzyć w nią (hihi tak tak) i przygotować na przyjście na świat naszej córeczki. Mam nadzieję że jeszcze mogę być z Wami... Termin mamy na 23.11.2020 wg OM, wg USG 24
będzie to nasze trzecie dziecko, mamy już córkę i syna. Czy jest ktoś ze śląska?
Cześć, jak wasza noc? Ja prawie nie spałam. Co zasnęłam na leżąco to po max pół godzinie budził mnie taki ból, że nie mogłam wytrzymać![]()