doomi03
Fanka BB :)
[GROUP=][/GROUP]
A może by na IP podjechać? Im więcej kontroli tym lepiej
Z krwawieniem tez bym jednak pojechała do szpitala.
Na innym wątku jedna zaczela rano krwawić, a wieczorem już urodziła
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
[GROUP=][/GROUP]
A może by na IP podjechać? Im więcej kontroli tym lepiej
Chciałabym urodzić..ale krwawienie ustało już wczoraj wieczorem. Skurczy regularnych brak. Właściwie tylko lekko bola mnie krzyże. Teraz zjadłam kanapke i weszłam do łóżka. Czekam czy mały zwiększy aktywność. Jeszcze zostaje mi ciepla kapiel na pobudzenie jego ruchów o ile dobrze pamiętam.Z krwawieniem tez bym jednak pojechała do szpitala.
Na innym wątku jedna zaczela rano krwawić, a wieczorem już urodziła![]()
Mi na Ip we wtorek mówiła, że też dużo wypić i połozyć sie na lewy bokChciałabym urodzić..ale krwawienie ustało już wczoraj wieczorem. Skurczy regularnych brak. Właściwie tylko lekko bola mnie krzyże. Teraz zjadłam kanapke i weszłam do łóżka. Czekam czy mały zwiększy aktywność. Jeszcze zostaje mi ciepla kapiel na pobudzenie jego ruchów o ile dobrze pamiętam.
No właśnie leżę na boku...Mi na Ip we wtorek mówiła, że też dużo wypić i połozyć sie na lewy bok
Jeszcze nie ale mam nadzieję że lada chwila się wkoncu mała zdecyduje@milka2205 Jak tam urodziłaś lub inna dziewczyna z leszna z grupy zamkniętej? coś wiesz jak w Lesznie to wygląda?
No to się zaczynaDziewczyny odchodzi mi czop.
HejCześć dziewczyny, trochę późno dołączam do was ale jakoś tak wyszło.. dziś zaczęłam 37 tydz3 dziecko i 3 córcia, termin mamy na 26 listopada. Może są tu jakieś mamy w podobnym terminie z Warszawy?
Ja bym się bardziej bała odklejania łożyska czy coś w tym stylu. Ale ja miałam operację na macicy i może stąd lekarz mnie bardziej wyczula na takie rzeczy. W każdym razie on mi powtarzał ze o ile plamienia luzik to żywa krew oznacza jeden kierunek. Ech. Ta ciąża to straszne źródło stresuZ krwawieniem tez bym jednak pojechała do szpitala.
Na innym wątku jedna zaczela rano krwawić, a wieczorem już urodziła![]()