Bubuś
Fanka BB :)
Ja trafiłam na zaleceniach jakichś, że kobieta musi złożyć decyzję pisemna przed porodem że nie zgadza się na rozdzielenie z dzieckiemW razie czego wezmę ze sobą takie oświadczenie, chociaż mam nadzieję że się nie przyda.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja trafiłam na zaleceniach jakichś, że kobieta musi złożyć decyzję pisemna przed porodem że nie zgadza się na rozdzielenie z dzieckiemW razie czego wezmę ze sobą takie oświadczenie, chociaż mam nadzieję że się nie przyda.
To trzeba złożyć jak już jedzie się z akcją porodową do szpitala?Ja trafiłam na zaleceniach jakichś, że kobieta musi złożyć decyzję pisemna przed porodem że nie zgadza się na rozdzielenie z dzieckiem
No trzeba mieć ze sobą chyba.To trzeba złożyć jak już jedzie się z akcją porodową do szpitala?
Mnie też to troszkę przeraża, zawsze prościej mając męża przy sobie, ale mam nadzieję że trafi się na jakiś fajny zespół - pomocny itd.
A gdzie planujesz rodzić? Teraz szpital Miejski w Bydgoszczy jeśli chodzi o porodowke to nie ma przyjęć i porodów bo covid i niewiadomo kiedy otworzą oddział...
Już oświadczenie mam przygotowane w teczce i czeka na akcję.No trzeba mieć ze sobą chyba.
Też mam przygotowane wszystko. Dokumenty, torby... Wszystko w aucie. A jaw pracyJuż oświadczenie mam przygotowane w teczce i czeka na akcję.
Tylko ta moja córka coś uparta jest i na razie nie mam żadnych oznak zbliżającego się porodu, a to już 40+2![]()
Uparte nam się dzieci trafiły. Mój synek wg usg dziś powinien przyjść na świat a wg OM 12.11. No a ten nigdzie się nie pcha skubany choć lekarz mi na 5.11 umówił cesarkę licząc że poród zacznie się wcześniej (bo wychodzi z założenia że cc jest wtedy najlepsza i dla kobiety i dla dziecka)Już oświadczenie mam przygotowane w teczce i czeka na akcję.
Tylko ta moja córka coś uparta jest i na razie nie mam żadnych oznak zbliżającego się porodu, a to już 40+2![]()
Wariatka. Jeszcze masz na to siłę?Też mam przygotowane wszystko. Dokumenty, torby... Wszystko w aucie. A jaw pracy![]()
No...dzis akurat miałam dobry dzień. Choć humor mi już ciotka popsuła :/Wariatka. Jeszcze masz na to siłę?