Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak jest inaczej niż poprzednio, to przygotuj się na inny scenariusz ;-) Bo możesz się zaskoczyć tak jak ja. Powodzenia.Zatkało mnie...gratulacje dla Ciebie i miałaś przeżycie...u mnie właśnie tez póki co zupełnie inaczej i właśnie tego się boje, że jak pójdzie to ino roz.
Ale pomagał ci ktoś przy porodzie ? Jestem w szokuJak jest inaczej niż poprzednio, to przygotuj się na inny scenariusz ;-) Bo możesz się zaskoczyć tak jak ja. Powodzenia.
O kurcze, faktycznie Twoje maleństwo się wgl nie spieszy z wyjściem. A jak się czujesz? Jesteś teraz aktywna czy raczej odpoczywasz?Dziewczyny, gratulacje! ♥ Ciesze sie, ze juz możecie spędzać czas z maluszkami. ☺Nie powiem, trochę juz Wam zazdroszczę, bo mijają mi kolejne dni, a ja dalej czekam. Dzis miałam drugie ktg i żadnych skurczów. ;( A jest juz 41+2. W niedziele mam sie stawić do szpitala, pewnie w poniedziałek bedzie wywołanie. A to juz bedzie w zasadzie 12 dni po terminie ;( Czy któraś też juz niecierpliwie czeka?
Czuje się dobrze, choć psychicznie coraz bardziej podupadam. Chyba juz mnie meczy cała sytuacja i strach przed wywołaniem porodu. Staram sie spacerować i choć trochę tej aktywności robic, ale sa dni, ze przesiedze je na kanapie.O kurcze, faktycznie Twoje maleństwo się wgl nie spieszy z wyjściem. A jak się czujesz? Jesteś teraz aktywna czy raczej odpoczywasz?
Ja też jeszcze czekam na mojego maluszkaz tym że jestem w 38tyg więc w sumie ma jeszcze trochę czasu, jednak na usg od początku wychodził mi termin ok.20 listopada A nie jak z miesiączki 27 więc liczę na ten wcześniejszy, ale zobaczymy. Na razie żadnych objawów że się powoli zaczyna nie zauważyłam. Jutro mam pierwsze ktg.
Dziewczyny, gratulacje! ♥ Ciesze sie, ze juz możecie spędzać czas z maluszkami. ☺Nie powiem, trochę juz Wam zazdroszczę, bo mijają mi kolejne dni, a ja dalej czekam. Dzis miałam drugie ktg i żadnych skurczów. ;( A jest juz 41+2. W niedziele mam sie stawić do szpitala, pewnie w poniedziałek bedzie wywołanie. A to juz bedzie w zasadzie 12 dni po terminie ;( Czy któraś też juz niecierpliwie czeka?
Dziewczyny, gratulacje! [emoji3531] Ciesze sie, ze juz możecie spędzać czas z maluszkami. [emoji3526]Nie powiem, trochę juz Wam zazdroszczę, bo mijają mi kolejne dni, a ja dalej czekam. Dzis miałam drugie ktg i żadnych skurczów. ;( A jest juz 41+2. W niedziele mam sie stawić do szpitala, pewnie w poniedziałek bedzie wywołanie. A to juz bedzie w zasadzie 12 dni po terminie ;( Czy któraś też juz niecierpliwie czeka?
Kochane co tam u Was? My próbujemy się odnaleźć w nowej rzeczywistości. Dzieci prześcigają się w pomaganiu. Malutki je, śpi i brudzi pampersy w ilości hurtowej.