reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny szukam najlepszej torby do wózka która pomiesci wszystkie dzieciowe "musze-to-zabrac" - pieluchy, chusteczki, ubranka na zmianę, matę do przewijania itd. macie coś sprawdzonego?
U nas życie nie zwolniło ani na chwilę, chodzimy na spacery, jeździmy załatwiać różne sprawy, wiec musze miec fajna torbę. Najlepiej żeby nie wyglądała jak typowa torba mamowa 😉

Gratuluję wszystkim rozpakowanym, trzymam kciuki za te co jeszcze czekają na maluszki 😘 forum nie przysyła mi powiadomień ostatnio więc nie jestem na bieżąco.

Ja to się bujam jak na łodzi idąc. A w nocy jak wstaje siku to wyglądam masakrycznie muszę się wspinać po sobie żeby się wyprostować.
Dobre porównanie 😁 mąż mówi, że chodzę jak koczkodan, na jedno wychodzi - zwlec się z łóżka w nocy nie jest łatwo, ojjjj nie jest. Spacerek ok w ciągu dnia jak już się człowiek rozrusza, gorzej z prowadzeniem auta...akeeee już tuż tuz...

Dziś na ktg miałam 3skurcze,a żaden sie nie zapisał 😅, rozwarcie na 2cm...to chyba jeszcze trochę w tej ciąży pochodzę 😉
U mnie to samo, na ktg skurczy zero, mała tak się wierciła, ze tętno powyżej 180 co chwilę i wyło mi nad uchem bez przerwy, no i podobnie jak u Ciebie 2 cm są i główka niziutko... Ponoć lada chwila ale kto to wie... Na kiedy masz termin? My na 23. 11 ale obstawiam jutro a cooooo😋

Dziewczyny szukam najlepszej torby do wózka która pomiesci wszystkie dzieciowe "musze-to-zabrac" - pieluchy, chusteczki, ubranka na zmianę, matę do przewijania itd. macie coś sprawdzonego?
U nas życie nie zwolniło ani na chwilę, chodzimy na spacery, jeździmy załatwiać różne sprawy, wiec musze miec fajna torbę. Najlepiej żeby nie wyglądała jak typowa torba mamowa 😉

Gratuluję wszystkim rozpakowanym, trzymam kciuki za te co jeszcze czekają na maluszki 😘 forum nie przysyła mi powiadomień ostatnio więc nie jestem na bieżąco.
Ja mam po pierwszej córce torbę Skip hop i jestem bardzo zadowolona. Nie wyglada jak typowa torba mamy 😊. Link do: Skip Hop - Torba Duo Signature Black/White Stripe / torby / AKCESORIA DLA RODZICÓW - Mamissima - zabawki, akcesoria dla dzieci i rodziców.

Cześć 🙂 powiedzcie mi na co będziecie szczepić dzieci? Szczepionki zwykłe czy 5w1 lub 6w1? Jestem kompletnie w tym zielona i właśnie zaczynam zbierać informacje 🧐
Kurcze szczerze nie wiem. Trójkę starszych szczepiłam tylko podstawowymi tymi na NFZ. Nigdy nic im nie było. Teraz nie wiem, minęło 6 lat, musze poczytać. Coś nam pediatra dała żeby poczytać ale jeszcze nie miałam czasu.

Cześć 🙂 powiedzcie mi na co będziecie szczepić dzieci? Szczepionki zwykłe czy 5w1 lub 6w1? Jestem kompletnie w tym zielona i właśnie zaczynam zbierać informacje 🧐
Ja raczej zwykłymi, czytałam trochę o tym i za wiele się nie różnią, oprócz oczywiście ilości ukłuć dziecka.. a pieniądze wolę przeznaczyć na szczepienie na meningokoki, a to są 3 szczepienia, jedno to koszt około 600zł.

@Bubuś Co do torby, to mam typową do wózka, a poza tym nie mam pojęcia jak się sprawdzi, więc nie pomogę ;)

reklama
Ja raczej zwykłymi, czytałam trochę o tym i za wiele się nie różnią, oprócz oczywiście ilości ukłuć dziecka.. a pieniądze wolę przeznaczyć na szczepienie na meningokoki, a to są 3 szczepienia, jedno to koszt około 600zł.

@Bubuś Co do torby, to mam typową do wózka, a poza tym nie mam pojęcia jak się sprawdzi, więc nie pomogę ;)
Ja do wózka mam jakiś kijowy plecak :/ w ogóle mi nie odpowiada :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry