Aaaanna
Fanka BB :)
To super jak już po 60 ml daje radę wypić. Rozkręcić Ci i na święta wrócicie do domu.
Tak,dalej ściągamy,ale je już 60ml [emoji846]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak,dalej ściągamy,ale je już 60ml [emoji846]
Skorzystajcie z porady certyfikowanego doradcy laktacyjnego. Mój maluch ciągle ulewa, momentami nawet chlusta mlekiem swiezym albo już takim trochę przetrawionym. Pediatra mówiła że musi mu układ pokarmowy dojrzeć. A CDL wypatrzyła za krótkie wędzidełko pod językiem. Przez to mały się rozszczelnia (łapie powietrze przy jedzeniu) bo język nie pracuje jak trzeba. Czeka nas zabieg podcinania ale to 3 sek roboty i kropelka krwi, a wędzidełko ma ogromny wpływ na całe ciało.Czy wasze dzieci też tak "cykaja" przy cycku? Bo mnie sie wydaje ze mala lyka wtedy wiecej powietrzna i przez to ulewa. Jak to wyeliminować?
A jak tyje maluch mimo ulewań?Skorzystajcie z porady certyfikowanego doradcy laktacyjnego. Mój maluch ciągle ulewa, momentami nawet chlusta mlekiem swiezym albo już takim trochę przetrawionym. Pediatra mówiła że musi mu układ pokarmowy dojrzeć. A CDL wypatrzyła za krótkie wędzidełko pod językiem. Przez to mały się rozszczelnia (łapie powietrze przy jedzeniu) bo język nie pracuje jak trzeba. Czeka nas zabieg podcinania ale to 3 sek roboty i kropelka krwi, a wędzidełko ma ogromny wpływ na całe ciało.
Oj to strasznie współczuję, okropne, że jeszcze to praktykują w szpitalach :/ u mnie w mieście na szczęście tylko na wiosnę wprowadzili zakaz, potem się już opamiętali.Super gratulacje. Miałaś szczęście że mąż mógł być. W moim szpitalu też od grudnia wróciły porody rodzinne. Ale myśmy się nie załlapały my z 22.11
9 dni masakra. U mnie leci czwarty dopiero, a już ciężko. Ale tak jak myślałam, dzisiaj jest dużo lepiej, mała nawet pospała! I to dwa razy.Dasz radę. Ja byłam w szpitalu 9 dni bez męża i nikogo. Byłam tak osłabiona, że ostatnie dwa dni chodząc ciągle się potykam i zataczalam. Bałam się że moje wyniki będą tak zle, że jeszcze nas zostawia, wtedy bym chyba pękła. Psychika lekko mi siadła i gdy mały ryczał, to chciałam ryczeć z nim. Zaraz Cię wypuszcza i będziecie wszyscy razem.
My pierwszy raz wyszliśmy jak Mała miała 3 tygodnie (niestety czekaliśmy na wózek). Wcześniej werandowanie na balkonie. Werandowanie od krótkich 5-10 minutowych po coraz dłuższe a spacer niecała godzinkę.Dziewczyny macie już 1 spacer za sobą? Kiedy robiliście i jak długo trwał?
JasneDziewczyny macie już 1 spacer za sobą? Kiedy robiliście i jak długo trwał?
Skorzystajcie z porady certyfikowanego doradcy laktacyjnego. Mój maluch ciągle ulewa, momentami nawet chlusta mlekiem swiezym albo już takim trochę przetrawionym. Pediatra mówiła że musi mu układ pokarmowy dojrzeć. A CDL wypatrzyła za krótkie wędzidełko pod językiem. Przez to mały się rozszczelnia (łapie powietrze przy jedzeniu) bo język nie pracuje jak trzeba. Czeka nas zabieg podcinania ale to 3 sek roboty i kropelka krwi, a wędzidełko ma ogromny wpływ na całe ciało.
Dziewczyny macie już 1 spacer za sobą? Kiedy robiliście i jak długo trwał?
Nam udało się pożyczyć wagę i wyszło że nasza dziewczyna w 15 dni od wypisu przybrała 500 g na cycku. Jak dla mnie wynik imponujacy[emoji3]
moj pediatra zalecał, że mamy wychodzić codziennie chyba, ze temperatura powyżej-10 st lub bardzo zla jakos powietrza.Ostatnio pogoda u nas nie sprzyja albo duża mgła albo pochmurno i ciężko się do wyjścia zebrać, a młoda nie znosi czapki i ubierania kombinezonu więc te wyjścia do łatwych nie należą.