ewelka8312
Fanka BB :)
Ja dostałam na 1 w 4 tyg ciąży.Dziewczyny, nie ukrywam, ze tez boje się koronawirusa... myślicie, ze na wizycie pierwszej (będzie jutro czyli 6t1d) jest możliwość otrzymania zwolnienia?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja dostałam na 1 w 4 tyg ciąży.Dziewczyny, nie ukrywam, ze tez boje się koronawirusa... myślicie, ze na wizycie pierwszej (będzie jutro czyli 6t1d) jest możliwość otrzymania zwolnienia?
Nowenna to jest to. Działa cuda...agabaj92- ja tak samo jestem wierząca i odmawiam nowenne pompejańską żeby się teraz udało utrzymać ciąże....dlatego to nie jest nic dziwnego i napewno nie uważałabym Ciebie za wariatkę. Super !
Gratulacje podwójnego szczęściaHej. Ja właśnie wyszłam z usg. Mamy dwa bijące serduszka [emoji3590][emoji3590]
Ja od jutra nie pracuje bo zamykają moją szkołę także czuję się bezpieczniej. Zwłaszcza że i tak miałam brać zwolnienie..
Super. Będziesz spokojniejsza. Zamykaj wszytskie szkoły, żłobki, przeszklola, placówki oświatowe i kulturalne, muzea.
Uważam, ze takie same środki zaradcze powinny być podjęte w stosunku do kościołów i innych miejsc kultu religijnego