Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ciesz się, że tyle Ci przespała, możesz odpocząć. Mój to był anioł do wczoraj. Spał 5 godzin w nocy, potem pobudka i kolejne 4. A od wczoraj marudzi i jęczy, śpi chwilę i znowu maruder. Nie wiadomo o co chodzi. Cyc go uspokaja, ale potem dużo ulewa więc się przejada. Smoczka to on w ogóle nie toleruje. Mam nadzieję, że to przejdzie i wróci złote dziecko.Kurczę tak myśle czy u nas wszystko w porządku bo moja jak wczoraj dostała o 22 cyca o 23 zasnęła to wstała o 5.50 . Rano się obudzilam na siku i zastanawiałam czy karmiłam w nocy czy nie ale wyszło ze nie bo pokarm sam mi leciał z piersi. To już 3 raz tak długo spała . Zawsze wstaje koło 3.30-4 rano a później o 8 . Ale za to przez cały dzień mamy jedna długa drzemkę koło 2-2.5 godziny a tak to spi po 20-30 min , i już zaczyna brykać godzinę buszuje i znowu zasypia na 20-30 min . Jest pogoda i wesoła. W dzień je co 3 h. Kąpiel koło 20 i Ostatnie karmienie koło 22 i idzie spać . Dzwoniłam do położnej kazała nie budzić . Ale żeby nie było tak kolorowo to koło 16-17 dostaje ataku histerii drze się jak by ja ze skory obdzierali tak z 30-40 min nie wiem o co chodzi kolek nie mamy bo już je opanowalyśmy mała dostaje sabsimplex od 3 tygodni puszcza baki kupa jest nie pręży się brzuszek miękki. Nakarmiona jest. Tylko przy cycku jest cicho ale się znowu naje to wczoraj jak ulala to wszystko wyleciało nosem i buzia. Wiec tak jej uspokajać nie mogę. A nie da się w żaden sposób jej ukoić. Dopiero sama się uspokoi na rękach po jakimś czasie . Zasnie i znowu wstaje uśmiechnięta i gotowa do zabawy. Chyba poprostu musi kiedyś się wypłakać i wylać emocje bo już sama nie wiem. Cały dzień jest super jedynie marudzi przy ubieraniu na pole w kombinezon i po wyjściu z wanny bo uwielbia się kapać pływa z 15 minut wychodzimy bo już woda się chłodna robi i tylko ja wyjmę to robi awanturę .
Zuza pozdrawia wszystkich kolegów i koleżanki z listopada !
Jeśli chodzi o płacz, ja ostatnio dużo szukam informacji na ten temat. Trafiłam na artykuły, które mówią o purpurowym płaczu niemowląt pojawiającym się popołudniami i wieczorami. To płacz który wywołuje dojrzewanie układu nerwowego, który dość intensywnie dojrzewa w tym czasie. Może tez poczytaj sobie.Kurczę tak myśle czy u nas wszystko w porządku bo moja jak wczoraj dostała o 22 cyca o 23 zasnęła to wstała o 5.50 . Rano się obudzilam na siku i zastanawiałam czy karmiłam w nocy czy nie ale wyszło ze nie bo pokarm sam mi leciał z piersi. To już 3 raz tak długo spała . Zawsze wstaje koło 3.30-4 rano a później o 8 . Ale za to przez cały dzień mamy jedna długa drzemkę koło 2-2.5 godziny a tak to spi po 20-30 min , i już zaczyna brykać godzinę buszuje i znowu zasypia na 20-30 min . Jest pogoda i wesoła. W dzień je co 3 h. Kąpiel koło 20 i Ostatnie karmienie koło 22 i idzie spać . Dzwoniłam do położnej kazała nie budzić . Ale żeby nie było tak kolorowo to koło 16-17 dostaje ataku histerii drze się jak by ja ze skory obdzierali tak z 30-40 min nie wiem o co chodzi kolek nie mamy bo już je opanowalyśmy mała dostaje sabsimplex od 3 tygodni puszcza baki kupa jest nie pręży się brzuszek miękki. Nakarmiona jest. Tylko przy cycku jest cicho ale się znowu naje to wczoraj jak ulala to wszystko wyleciało nosem i buzia. Wiec tak jej uspokajać nie mogę. A nie da się w żaden sposób jej ukoić. Dopiero sama się uspokoi na rękach po jakimś czasie . Zasnie i znowu wstaje uśmiechnięta i gotowa do zabawy. Chyba poprostu musi kiedyś się wypłakać i wylać emocje bo już sama nie wiem. Cały dzień jest super jedynie marudzi przy ubieraniu na pole w kombinezon i po wyjściu z wanny bo uwielbia się kapać pływa z 15 minut wychodzimy bo już woda się chłodna robi i tylko ja wyjmę to robi awanturę .
Zuza pozdrawia wszystkich kolegów i koleżanki z listopada !
My szczepiliśmy zwykłymi na nfz. Dokupiliśmy rotawirusy.Czy któraś z was szczepilam zwykłymi szczepionkami, a nie tymi skojarzonymi?
Szczepiliśmy zwykłymi szczepionkami plus dodatkowo rotawirusy. Poza tym że było więcej płaczu w przychodni to nie mamy na co narzekać.Czy któraś z was szczepilam zwykłymi szczepionkami, a nie tymi skojarzonymi?