Ważymy 5,5 kg aktualnieA ile Twoja panienka waży? Wygląda na dużą. Sliczniutka jest :-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ważymy 5,5 kg aktualnieA ile Twoja panienka waży? Wygląda na dużą. Sliczniutka jest :-)
Moja do dzisiaj od około 2 tygodni spała od 22-23 do 5-6 zjadła i szła spać a dziś się obudziła o 1 buszowala do 2 a później o 5 i znowu buszowałaMy nie mieliśmy nigdy kolek, odbija mu się rzadko.
Dzisiaj w nocy pobilismy rekord spania bez przerwy od 22 do 4.30 a u was zdaza się tak długo?
Ja wprawdzie używam pieluszek wielorazowych ale na spacery mam jednorazowki 2 (3 do 6kg) i jescze spokojnie nam starczaja A mały waży 5,8
Myślę, że tak. Mój czasem sam beknie. Reszta idzie na jelita i pewnie wtedy też łatwiej będą bączki puszczać, teraz się męcząDziewczyny, to moje pierwsze dziecko. Powiedzcie mi czy jak już dziecku "dojrzeja" jelita to czy też będzie umiało samo beknac? Czy w dalszym ciągu czekać mnie będzie przeprawa odbijania nocnego
Mój tez lepiej śpi już , Np zaśnie o 21 (jeszcze dwa tyg temu zasypiał o 1 przysięgam, A od 22 próbował zasnąć , to była katorga ) i śpi nawet do 1, potem pobudka różnie czasem 4 czasem nawet 6. Tylko ja wtedy mam problem bo pełne piersi i muszę odciągnąć , z jednej piersi 100 ml w 2 minuty , jestem w szoku ze tak dużo ale w sumie jak młody ssie około 3 minuty i jest pełny . Pytanie z innej beczki , młody wkłada tylko prawa rączkę do buzi , ale zaczął pare dni temu dopiero , może zczai ze ma tez druga ?
Ja piję Inkę z mlekiem roślinnym. Przeważnie z migdałowym. Raz lub dwa razy dziennie, ale mogłabym więcej, ale nie starcza czasu. Starszak daje popalić. Zachowuje się jak nastolatek.Dziewczyny, które karmią piersią, czy Wy pijecie kawę? Ile dziennie?
Pije dwie , zdarzyło się trzy pare razy , rozpuszczalna z mlekiemDziewczyny, które karmią piersią, czy Wy pijecie kawę? Ile dziennie?