Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czekamy na wyniki wymazu z mezemMoja znajoma miała covid a dzieci są zdrowe póki co tylko nie może ich karmić piersią podobno i w większości spraw wyręcza ja mąż a co się dzieje?
Czy to normalne ze ona od 1 nad ranem do tej pory nie poszła wogole spać?
Moja dzisiaj też prawie nie śpi jakieś mikro drzemki po 5-10min miała. I je dziś też beznadziejnie. A do tego pokazuje straszak.
O Matko! Współczuje mam nadzieję że będą negatywne trzymamy kciuki daj znać co tam słychaćCzekamy na wyniki wymazu z mezem
Mój znajomy miał covid, leżał z gorączką dwa tygodnie. Jego żona, trzy miesięczna córeczka i synek 3 latka byli zdrowi. Karmiła małą cały czas piersią.Czy któraś z Was przechorowala covid i nie zaraziła dziecka?
wręcz odwrotnie należy je karmić piersia tylko w maseczce i myć dokładnie ręce.Moja znajoma miała covid a dzieci są zdrowe póki co tylko nie może ich karmić piersią podobno i w większości spraw wyręcza ja mąż a co się dzieje?
Może na jakiś czas warto przenieść gdzieś tatusia? Myślę, że to za wcześnie, aby spanie dziecka rozważać w kategorii własnej przestrzeni, zwłaszcza jak ma ze spaniem problem...Mamy za wąskie łóżko by spać we 3, ale nawet nie myślałam o tym aby spać z małym. Ze starszymi też nie spałam. Niech mają swoją osobistą przestrzeń w łóżeczku![]()
Chrzcilismy 28.03. mały o dziwo wysiedział, choć msza trwała prawie 1,5 godziny. Była to niedziela palmowa, 4 Chrzty i roczek, także trwało. Zaprosiliśmy tylko najbliższych, w sumie 11 dorosłych i 4 dzieci. Zamówiliśmy catering do domu, torta upiekła szwagierka, ciasta teściowa. Ten kto bał się iść do kościoła, ze względu na covid, to mógł zostać w domu. W kościele faktycznie było dużo ludzi, nie patrzy nikt na obostrzenia. Z cateringiem dogadani byliśmy, że możemy dać znać do piątku, czy chcemy, bo wiadomo ktoś mógł wylądować na kwarantannie.My dziś idziemy na rehabilitację i ogarnąć temat chrzcin a propo któraś z Was już robiła ? Jak to wyglądało kiedy? Kogo zapraszaliście?