Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ile.ma dziecko? Jeśli lekarz nie zwrócił uwagi, to chyba nie ma co sobie dobierać problemów. Jaki obwód głowy,.wiem że trzeba monitorować, żeby głowa rosła. U nas te jest już 0,5. A było przy porodzie 1x1Do kiedy powinno zarosnąć ciemiączka przednie i tylne? Jakiej wielkości macie przednie? I czy tylne tez jeszcze macie? Ja mam przednie juz 0,5x0,5 (zastanawiam się czy to nie za szybko, czy nie za małe) i tylne jeszcze mamy (a powinno chyba już zarosnąć)
Ja chyba o 18 bym nie dawala owoców.Mam pytanie czy dobrze ona je?
Wczoraj było tak
4 mleko 140ml
7 kaszka na gęsto łyżeczką 70ml
10 mleko 140ml
12:30 krem jarzynowy ze schabem 125g słoiczek
15 mleko 120ml
18 deserek słoiczek jabłuszka 125g
20 mleko 140ml
W poniedziałek skonczy 6 miesięcy. Obwo głowy ma 42. A ile Twoj bobasek ma miesięcy i jaki obwod glowki?Ile.ma dziecko? Jeśli lekarz nie zwrócił uwagi, to chyba nie ma co sobie dobierać problemów. Jaki obwód głowy,.wiem że trzeba monitorować, żeby głowa rosła. U nas te jest już 0,5. A było przy porodzie 1x1
4 miesiące i 12 dni. Obwód nie teraz 41W poniedziałek skonczy 6 miesięcy. Obwo głowy ma 42. A ile Twoj bobasek ma miesięcy i jaki obwod glowki?
A tak poza tym dobrze? U nas tak się akurat ułożyło wczoraj ale zazwyczaj owoce do południa staram się jej dawać .Ja chyba o 18 bym nie dawala owoców.
A może kaszke na noc? No na pewno kaszki jeśli ma przybierać na wadze.A tak poza tym dobrze? U nas tak się akurat ułożyło wczoraj ale zazwyczaj owoce do południa staram się jej dawać .
Czym jeszcze można jej podnieść wagę co jej podawać by bardziej przybierała na wadze?