Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A mi właśnie położna mówiła że nie można tak małej piłować
Już przerobiłam kilka nożyczek i obcinaczek jakie masz konkretnie na myśli?
Ona ma dokładnie to samo jak je czy się bawi to szczypie drapie nas a przy okazji potem sobie siebie drapie
A konsultowaliscie u logopedy. Bo synek siostry też będzie miał podcinane, lecz 2 tyg przed zabiegiem muszą wykonywać mu masaże i po zabiegu 6 tyg też, żeby to ładnie się wypracowao.Tak ona ma problem z wędzidełkiem od urodzenia i mamy w czerwcu konsultacje co do podcinania bo byliśmy w styczniu i lekarz się nie zdecydował bo ma mieć też usuwany fałd skórny w okolicy odbytu i sprawdzane zwieracze i wtedy chciał zrobić za jednym razem
Mój czasem jak wstanie po nocce to wyglada jak GołotaPowiem ci, że tez się dziwię, co to za tłumaczenie że za jednym razem? Dziecku najlepiej jak najwcześniej podciąć wędzidełko jeśli nie jest prawidłowe.. dużo od niego zależy co do jedzenia i przybierania, pół roku przecież to bardzo dużo.
Co do rękawiczek, mój od urodzenia nie ma ich zakładanych, nie sądzę, aby takimi paznokciami mógł sobie zrobić jakąś krzywdę, oprócz oczywiście odrapanej buźki. Nie wiem dlaczego odradzają ci pilniczek? Według mnie lepiej przypiłować paznokcie niż zakładać rękawiczki.