• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny czuje się fatalnie.Nie mam na nic siły.Mdli mnie,głowa mnie boli ,śpiąca jestem non stop.Mam nadzieję ,że to nic złego, a poprostu dolegliwości ciążowe. Normalnie jestem wykończona 😴😴😴😴 też tak macie?
Też dzisiaj się zastanawiałam czy to dolegliwości ciążowe czy odpukac coś złego. Teraz wieczorem już lepiej ale cały dzień mnie mdliło i byłam tak zmęczona że głowa i oczy mnie bolały

A to moja kolacja..domowe zapiekanki 🥰🥰🥰 mniam.. jem póki mogę..bo od rana bedzie mdlić 😂

Załączniki

• IMG_20200312_200632.jpg
    IMG_20200312_200632.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 107
A to moja kolacja..domowe zapiekanki [emoji3059][emoji3059][emoji3059] mniam.. jem póki mogę..bo od rana bedzie mdlić [emoji23]
Haha smacznego :) Mnie też od samego rana mdli przez co nie jem śniadania, obiad trochę dziubne, dopiero wieczorem zjem jakąś kolację ale obawiam się, że to może nie wpłynąć dobrze na dziecko :/ Myślałam, że w ciąży będę jeść więcej a jem mniej.

Chyba pora się przywitać, mam nadzieję, że mnie przyjmiecie bo z kalkulatorów wychodzi mi termin na 29 października. OM 22.01 więc dziś 7t2d. Pierwsza wizyta u lekarza we wtorek, trochę się denerwuję, ale beta z początku przyrastała prawidłowo i ogólnie mam dobre przeczucia [emoji3526]
w domu mam już 13 miesięczną córeczkę. Czuję się na razie dobrze, jestem zmęczona i senna, czasami lekkie mdłości, ale jeszcze ani razu nie wymiotowałam więc uważam, że jest w porządku.
Witaj [emoji4] ja mam synka 11 miesięcy [emoji4]
A mnie wszystkie ciążowe dolegliwości minęły.... Nie jestem tym zachwycona... Bo wiem o to oznacza, bo już to przerabiałam. Ehh popłakałam dziś sporo, nic mi to nie dało... Chciałabym już wiedzieć na czym stoję.
Kochana ściskam Cię najmocniej jak potrafię [emoji8] musi być dobrze..musi musi musi! [emoji173]
Czesc dziewczyny! dolaczam do waszego grona :) w ktorym tygodniu wybieracie sie na usg w celu sprawdzenia tetna plodu?
Witaj [emoji4] ja już byłam w środę a dziś mam 6+1
Dziewczyny czuje się fatalnie.Nie mam na nic siły.Mdli mnie,głowa mnie boli ,śpiąca jestem non stop.Mam nadzieję ,że to nic złego, a poprostu dolegliwości ciążowe. Normalnie jestem wykończona [emoji42][emoji42][emoji42][emoji42] też tak macie?
Proszę nic nie mów. Byłam dziś z mężem na zakupach i myślałam że na środku sklepu puszczę pawia [emoji2961]
A to moja kolacja..domowe zapiekanki [emoji3059][emoji3059][emoji3059] mniam.. jem póki mogę..bo od rana bedzie mdlić [emoji23]
Ale mi narobiłaś ochoty [emoji7][emoji7][emoji7]

Ja to w ogole mam w glowie, ze nasze ciaze przez ta sytuacje to beda bardzo niedopilnowane...
No to moze byc problem ...
Dziś dzwoniłam do menadzerki o wolne na jutro i sobote by uniknąć trochę tych kontaktów z ludźmi i ze jak sobie zalatwie zastępstwo to ok a ja się pytam co w sytuacji gdybym miała zwolnienie ?? A ona ze jak po chamsku wezmę zwolnienie to mnie zwolnią [emoji1751] ale nie zdążyłam jej powiedzieć o ciąży bo nie miala czasu gadać i tylko powiedziałam, ze nie chodzi o Chamskie zwolnienie... Ale jestem załamana jej podejściem :/ i poza tym juz nie mogą mnie zwolnić raczej jesli pójdę na zwolnienie od wtorku ? [emoji848]

Dziś dzwoniłam do menadzerki o wolne na jutro i sobote by uniknąć trochę tych kontaktów z ludźmi i ze jak sobie zalatwie zastępstwo to ok a ja się pytam co w sytuacji gdybym miała zwolnienie ?? A ona ze jak po chamsku wezmę zwolnienie to mnie zwolnią [emoji1751] ale nie zdążyłam jej powiedzieć o ciąży bo nie miala czasu gadać i tylko powiedziałam, ze nie chodzi o Chamskie zwolnienie... Ale jestem załamana jej podejściem :/ i poza tym juz nie mogą mnie zwolnić raczej jesli pójdę na zwolnienie od wtorku ? [emoji848]

O matko, co za baba, nie zazdroszczę ☹️ co to za teksty w ogóle... Myślę, że jak pójdziesz na zwolnienie od wtorku to zwolnić Cię nie mogą..

A na jakiej umowie jestes?
Jaka chamka z niej!!

Ja dzis tez po rozmowie z kierownikiem. Bylo ok, chyba tak jak byc powinno.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry