Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Też zaczynam mieć schizy.Ja popijam napój imbirowo - cytrynowy, bo trochę się przeziębiłam. Chyba powoli zaczyna mi się udzielać panika związana z koronawirusem [emoji19] Pracuję w szkole, jestem nauczycielem, więc od poniedziałku do 25.03 nie pracuje, w poniedziałek mam pierwszą wizytę u ginekologa, mam nadzieję, że nie zostanie odwołana... W ogóle jestem już tym wszystkim zestresowana [emoji3525]
Dziewczyny coś mi się nie zgadza. Byłam 5.03 u niego pęcherzyk miał 0.62. Wskazywało na 4+4.dzis jest 1.19cm i wskazuję na 5+2.
Ostatni okres 23.01.2020. Czy tu aby nie ma cienia nadziei. A dziś jest 7+2
A co Ci lekarz powiedział dokładnie?Dziewczyny coś mi się nie zgadza. Byłam 5.03 u niego pęcherzyk miał 0.62. Wskazywało na 4+4.dzis jest 1.19cm i wskazuję na 5+2.
Cień nadziei zawsze jestDziewczyny coś mi się nie zgadza. Byłam 5.03 u niego pęcherzyk miał 0.62. Wskazywało na 4+4.dzis jest 1.19cm i wskazuję na 5+2.
Że ciąża rozwija się za wolno i on daje skierowanie na łyżeczkowanie.A co Ci lekarz powiedział dokładnie?
Ja bym chyba poszła jeszcze na konsultacje do kogoś innego...
Że ciąża rozwija się za wolno i on daje skierowanie na łyżeczkowanie.
Ja bym poczekała na Twoim miejscu jeśli masz wątpliwości.Idź do innego gina jak najszybciej to sprawdzić.Dziewczyny coś mi się nie zgadza. Byłam 5.03 u niego pęcherzyk miał 0.62. Wskazywało na 4+4.dzis jest 1.19cm i wskazuję na 5+2.
Crl ma 1,19 cm?????Ja bym poczekała na Twoim miejscu jeśli masz wątpliwości.Idź do innego gina jak najszybciej to sprawdzić.