Brrrownie
Fanka BB :)
Wydaje mi się, że beta na tym etapie jużnie jest wiarygodna...ja bym poszła na Twoim miejscu jeszcze do innego lekarza i zrobiła badania bety w odstępie 48 godzin....! !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wydaje mi się, że beta na tym etapie jużnie jest wiarygodna...ja bym poszła na Twoim miejscu jeszcze do innego lekarza i zrobiła badania bety w odstępie 48 godzin....! !
Pęcherzyk czy crl???Dziewczyny coś mi się nie zgadza. Byłam 5.03 u niego pęcherzyk miał 0.62. Wskazywało na 4+4.dzis jest 1.19cm i wskazuję na 5+2.
Ostatni okres 23.01.2020. Czy tu aby nie ma cienia nadziei. A dziś jest 7+2
Wydaje mi się, że beta na tym etapie jużnie jest wiarygodna...
.że za wolno...i już skreślił?????Że ciąża rozwija się za wolno i on daje skierowanie na łyżeczkowanie.
Ja bym na Twoim miejscu wstrzymała się z tym szpitalem. Najwyżej organizm zacznie się sam oczyszczać. Spróbuj może umówić się do innego lekarza za kilka dni. Nawet prywatnie ale żeby dobry sprzęt miał. Trochę dziwny ten lekarz że od razu określił ciążę [emoji20] jeśli widzisz chociaż cień nadzieji to walcz! Jesteśmy z Tobą [emoji173]Dziewczyny coś mi się nie zgadza. Byłam 5.03 u niego pęcherzyk miał 0.62. Wskazywało na 4+4.dzis jest 1.19cm i wskazuję na 5+2.
Ja bylam dzis w labo i doswiadczylam pierwszy raz pomiariw temp...
Straszny stres odczuwam...
Dziewczyny coś mi się nie zgadza. Byłam 5.03 u niego pęcherzyk miał 0.62. Wskazywało na 4+4.dzis jest 1.19cm i wskazuję na 5+2.
Ja bym tak szybko nie szla na lyzeczkowanie, daj sobie jeszcze tydzien i pojdz do innego lekarzaŻe ciąża rozwija się za wolno i on daje skierowanie na łyżeczkowanie.
Że ciąża rozwija się za wolno i on daje skierowanie na łyżeczkowanie.