agabaj92
Fanka BB :)
U mnie też brak objawów prócz braku miesiączki i bolącymi sutkami przy dotyku. Mąż na dodatek mówił ze piersi stały mi sie twardsze niż wcześniejU mnie oprocz strasznego bólu piersi zadnych objawow
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie też brak objawów prócz braku miesiączki i bolącymi sutkami przy dotyku. Mąż na dodatek mówił ze piersi stały mi sie twardsze niż wcześniejU mnie oprocz strasznego bólu piersi zadnych objawow
Wiem ze za wcześnie, ale taka tabele można zawsze edytowaćFajnie tylko na płeć trochę za wcześnie jeszcze![]()
Dziewczyny jakie bierzecie leki teraz w ciąży?
O Wow rzeczywiście trochę tego jestTo ja was wszystkie chyba przebije z lekami jakie biorę [emoji85] nigdy w życiu nie brałam tyle leków co w tym momencie.. Euthyrox, Siofor, Femibion natal, wit D3, kwas foliowy, luteina, acard i zastrzyki z heparyny.. Jak mi po tym wszystkim wątroba nie wysiadzie to będzie super [emoji6]
To ja was wszystkie chyba przebije z lekami jakie biorę [emoji85] nigdy w życiu nie brałam tyle leków co w tym momencie.. Euthyrox, Siofor, Femibion natal, wit D3, kwas foliowy, luteina, acard i zastrzyki z heparyny.. Jak mi po tym wszystkim wątroba nie wysiadzie to będzie super [emoji6]
To ja mam taki sam zestaw tylko zamiast euthyroxu mam encorton i jeszcze clexane mam drugie zastrzyki prolutex...![]()
Zastrzyki dlatego że jestem po dwóch stratach i prawdopodobnie mam problemy z krzepliwoscia krwi. Zrobiłam mnóstwo badań i spotkałam na swojej drodze świetnego lekarza który widzi potrzebę takiego obstawiania lekami. Ufam mu i grzecznie wykonuję to co zaleci [emoji6]O Wow rzeczywiście trochę tego jestA zastrzyki z jakiego powodu jeżeli mogę zapytać?
Właśnie pytam bo mój też proponowal zastrzyki ale kazał sobie to na spokojnie przemyśleć.Clexane znam aczkolwiek ja mam Neoparine. Od kiedy robisz zastrzyki i jak Ci idzie? Ja na początku byłam przerażona ale z czasem jest coraz lepiej o dziwo [emoji6] Prolutex kompletnie nie znam. Czyli kłujesz się 2x dziennie?Zastrzyki dlatego że jestem po dwóch stratach i prawdopodobnie mam problemy z krzepliwoscia krwi. Zrobiłam mnóstwo badań i spotkałam na swojej drodze świetnego lekarza który widzi potrzebę takiego obstawiania lekami. Ufam mu i grzecznie wykonuję to co zaleci [emoji6]
Tak. Są bezpieczne.I mogą je stosować kobiety w ciąży?
Ja bym jeszcze poczekała aż się wyklaruje ilość listopadówek. Narazie będzie za dużo zamieszania z tym, że dużo dziewczyn będzie przychodzić / odchodzić z forumCo Wy na to żeby stworzyć jakąś tabelkę lub coś w ten styl, z terminem porodu, wiekiem, naszymi nickami i płcią dzieciaczkow? [emoji846]