Paraply
Fanka BB :)
Ten wirus podobnie jak grypa, najgorzej to w okresie jesienno-zimowym. Im cieplej tym ma być lepiej [emoji849]Dokladnie...
Strasznie sie martwie, jak to bedzie... to sie nie skonczy do maja czerwca...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ten wirus podobnie jak grypa, najgorzej to w okresie jesienno-zimowym. Im cieplej tym ma być lepiej [emoji849]Dokladnie...
Strasznie sie martwie, jak to bedzie... to sie nie skonczy do maja czerwca...
Hej
Pisałam z Wami na początku. Zrezygnowałam bo beta kiepsko przyrastala.
Okazało się już jakiś czas temu, że na chwilę obecną wszystko jest ok.
Seduszko biło 6tyd4 dzien.
W srode wybłagałam jeszcxe szybkie usg - nadal ok.
Nie mam śmialosci pisac bo chociaz bardzonsie cieszę, to mam lęki. W pazdzierniku 2019 stracilam coreczke na przelomie 8/9 tyg przestalo bic serduszko.
W 11 tyg na prenatalnych dopiero sie dowiedzialam.
Wlasnie zaczynam 9 tydz. I strasznie sie boje. Kazdy chwilowy brak objawow mnie martwi. Do tego te wizyty lekarskie odwolywane.
Kolejna wizyta to dopiero 16.04 -prenatalne. Strasznie sie boje i tyle czasu jeszcze.
Stracilam prace przez to ze psozlam na l4, mo ale dziecko najważniejsze.
1.11 i to poczatek 9 czyli skonczone 8.Super, że dzidzia się rozwija [emoji16]
Na kiedy masz termin, że to już 9 tydz?
Witaj idziemy równo [emoji846]Teraz już wszystko będzie dobrze [emoji106] [emoji106] [emoji106]1.11 i to poczatek 9 czyli skonczone 8.
Hej
Nie mam śmialosci pisac bo chociaz bardzonsie cieszę, to mam lęki. W pazdzierniku 2019 stracilam coreczke na przelomie 8/9 tyg przestalo bic serduszko.
Wlasnie zaczynam 9 tydz. I strasznie sie boje. Kazdy chwilowy brak objawow mnie martwi. Do tego te wizyty lekarskie odwolywane.
Kolejna wizyta to dopiero 16.04 -prenatalne. Strasznie sie boje i tyle czasu jeszcze.
Super, ze z maleństwem wszytsko ok.
Postaraj się nie denerwować.
Jak to straciłaś prace? Na L4? Do tego w ciąży? Przecież to wbrew prawu pracy.
[/QUOT
UUmowę miałam do końca kwietnia. Naprawdę chcialam pracowac ile sie da... no ale sytuacja z wirusem i wczesniejsze poronienie nie daly mi wyboru.
Uslyszalam, ze mi nie przedluza i tyle.
Mam nadzieje, ze nie bedzie walki i zgodnie z prawem przedluza do konca ciazy.
Mam dokładnie tak samo
Ojj jakoś musimy przetrwać ten trudny czas. Mam wciąż nadzieję, że jak zrobi się ciepłej to i wirus trochę ustąpi.
@aspen11, Szwecja nie sieje paniki tak jak Polska ale sprawa jest poważna. Wiesz, to trochę tak samo jak z obcokrajowcami. Kiedyś tam było ich mniej, ale Szwecja przecież jest taka prorodzinna i w ogóle nastawiona bardzo na ludzi i granice otworzyła na wszystkich. Zobacz co się teraz dzieje. W większych miastach to widac, głównie w stolicy. Więc nie zawsze warto być takim ok i pro dla wszystkich.
Hej