reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Zaczynam 7 tydzień. Ktoś ze mną??
Ja jutro :)
Co na obiad robicie? U mnie dziś pierogi ruskie.
Naleśniki z serem
Hej Babki! [emoji137]
Dziś wizytujacym powodzenia [emoji182]
Kochane mnie od wczorajszego wieczora boli po prawej stronie jakby w pachwinie? Rozciąga się delikatnie na krzyż, i tak bardzo nisko ten bol jest umiejscowiony. Zaczynam się denerwować czy to normalne.. W poprzedniej ciazy przed poronieniem miałam bóle jak na okres ale raczej obejmowały całe podbrzusze a teraz tylko prawa strona i to jeszcze tak nisko.. Któras z Was tak ma? Bo nie chce sobie wkręcać czarnych myśli np o ciazy pozamacicznej [emoji35]
Mnie w poprzedniej ciąży tak bolało, wpadłam nawet wczoraj na mój wątek tu na forum w tym temacie :)
Teraz czuje kłucie w pochwie. Tak poza tym czuję się naprawdę całkiem spoko :)
Cześć wam [emoji847] Byłam dzisiaj na USG. Będą bliźniaki [emoji847][emoji847] Później wyślę zdjęcia[emoji8] Miłego dnia
Gratulacje:) sporo bliźniąt tu u nas :)
Ka wizyta za równy tydzień. Odliczam dni i mam nadzieje, że nie odwołają ..

Byłam dzisiaj na usg ostatnia miesiączka 7.02 dosyć długie cykle 32- 34 dni. Dzisiaj wypada 6+1 tydzień ciąży. W jamie macicy malutki pęcherzyk tylko 0.31 cm bez ciałka żółtego i zarodka. Lekarz kazał powtorzyc badanie za tydzien i zrobić betę 2 razy. Mam złe przeczucia chyba znowu nic z tego nie będzie.

Hahaha ja mam to samo no ale musze dzieciom cos ugotowac wiec dzis robie spaghetti. A wczoraj o 22 naszła mnie ochota na gotowane ziemniaki z jogurtem naturalnym. Moj maz chcial o 22 gotowac dla mnie te ziemniaki [emoji23] ale powiedzialam ze nie i dzis na obiad zjem aha..dzis jak o tym pomysle to mi sie zbiera na wymioty [emoji32]
Ja dzis robie tego calego gzika[emoji23]
Jak powiedzialam wczoraj mezowi, c9 dzis na obiad to brakowalo tylko, zeby w glowe sie popukal[emoji23]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry