Dżasta :)
Fanka BB :)
Hehe no w sumie samej idąc do takiego gabinetu mozna czuć sie bezpiecznie [emoji4]Nie wiem czy wszytsko zapamiętam [emoji23][emoji23] ale ja się cieszę, ze się zabezpieczają jak mogę
Tylko , aby zapamiętać wszystko [emoji51]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hehe no w sumie samej idąc do takiego gabinetu mozna czuć sie bezpiecznie [emoji4]Nie wiem czy wszytsko zapamiętam [emoji23][emoji23] ale ja się cieszę, ze się zabezpieczają jak mogę
To tylko tak strasznie wygląda [emoji4] nasz dr po Ciebie wyjdzie i powie Ci krok po kroku co robić [emoji6][emoji6]Nie wiem czy wszytsko zapamiętam [emoji23][emoji23] ale ja się cieszę, ze się zabezpieczają jak mogę
Więc pierwsza idzie @Dżasta :) później Ty @Karolla123 , następnie @Moncia89 @kejti1989 @gigi12 i na koniec @Ccamillac i Ja @angles [emoji846] no to już troszkę Nas jest Babki [emoji16][emoji8]
Hej dziewczyny.Jak się czujecie ogólnie ? Ja padam z nóg, jestem ciągle zmęczona ,śpiąca ,mam bóle głowy i czuję się jak wrak człowieka.I tak prawie od dwóch tygodni.Wizyta dopiero 7 kwietnia o ile wogole się odbędzie przez to paskudztwo co się dziejeRobilam morfologię i inne podstawowe badania.Wszystko ok, więc nie wiem skąd się bierze to moje fatalne samopoczucie.Biore Luteinę i acard - któraś z Was też to bierze? Może macie podobne doswiadczenia...Jak u Was?
Więc pierwsza idzie @Dżasta :) później Ty @Karolla123 , następnie @Moncia89 @kejti1989 @gigi12 i na koniec @Ccamillac i Ja @angles [emoji846] no to już troszkę Nas jest Babki [emoji16][emoji8]
To tylko tak strasznie wygląda [emoji4] nasz dr po Ciebie wyjdzie i powie Ci krok po kroku co robić [emoji6][emoji6]
Ja tez fatalnie tylko otworze oczy to już czuje mdłości, coś zjem mam chwile spokoju a potem to się rozkręca wieczne nudności połączone z bólem głowy i ochota na spanie w każdym możliwym miejscu.
Łączę się z Tobą w tym cierpieniuJa tez fatalnie tylko otworze oczy to już czuje mdłości, coś zjem mam chwile spokoju a potem to się rozkręca wieczne nudności połączone z bólem głowy i ochota na spanie w każdym możliwym miejscu.
Mam nadzieję że później wymienimy się samymi dobrymi informacjami [emoji6] który tydzień u Ciebie?