angles
Fanka BB :)
Gratulacje!Ja już po wizycie. Na szczęście tym razem póki co wszystko dobrze. Serduszko już biłowedług usg 6+5.
Dziś rano również ciężko mi było się ogarnąć
Lekkie mdłości, osłabienie.
A Wy jak się dziewczyny czujecie?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gratulacje!Ja już po wizycie. Na szczęście tym razem póki co wszystko dobrze. Serduszko już biłowedług usg 6+5.
Dziś rano również ciężko mi było się ogarnąć
Lekkie mdłości, osłabienie.
A Wy jak się dziewczyny czujecie?
Mam tak samo plus bóle głowyKobietki mocno trzymam kciukensy za wszystkie [emoji8]
Ja dziś czuje się tak samo fatalnie jak wczoraj [emoji20] dodatkowo jestem bardzo osłabiona. Przejdę z pokoju do kuchni i muszę usiąść ehh
@Moncia89 @LadyAs @kejti1989 @gigi12 @kociara :) to pewnie teraz Wasza kolejWięc pierwsza idzie @Dżasta :) później Ty @Karolla123 , następnie @Moncia89 @LadyAs @kejti1989 @gigi12 i na koniec @Ccamillac i Ja @angles @kociara :)no to już troszkę Nas jest Babki
![]()
Ja 18.20 dopiero jeszcze kupa czasu@Moncia89 @LadyAs @kejti1989 @gigi12 @kociara :) to pewnie teraz Wasza kolejja i @Ccamillac na koniec
![]()
I tak masz szybciej niż Ja, chociaż odpukac na razie się nie stresuje. Szkoda mi tylko że przez tego wirusa mąż nie może iść ze mną ...Ja 18.20 dopiero jeszcze kupa czasu![]()
Co Ty gadaszW mojej poprzedniej ciąży pierwszy był najlepszy [emoji23][emoji23]
Dziękuję bardzoPro life clinic ul.Kosinskiego 14 Poznań.
ja tam chodzę a jak trzeba coś zrobić to zabierał mnie do siebie na oddział do Szamotuł.
Dziewczyny ja już po wizycie@Moncia89 @LadyAs @kejti1989 @gigi12 @kociara :) to pewnie teraz Wasza kolejja i @Ccamillac na koniec
![]()
O jezu a mietowych lodow nie znosze[emoji317]U mnie mdłości są od 11 do 17/18 po kolacji też mam ale mniejsze już.
Hej też mam ochotę na lody miętowe z kawałkami czekolady [emoji7] chociaż do tej pory od słodkiego z daleka ale jakoś tak mam ochotę na nie.
Najmniejsze mdłości miałam jak zjadłam lays zielona cebulka ale wtedy zgaga znowu się pojawiła [emoji87]
Cóż poradzić. Jeszcze miesiąc i będzie po pierwszym trymestrze więc pozostało nam czekać na łaskawsze czasy [emoji5]
U mnie w pierwszej ciazy skonczylo sie z zegarkiem w reku w 12tc[emoji56]Myślisz, ze to się skończy w drugim trymestrze?