ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Termin na 1 listopada
Mi z usg wyszło na 28.10, a z om na 1.11, także jak uda mi się szczęśliwie donosić ta ciąże to tez pod koniec października cięcie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Termin na 1 listopada
To ja mam termin z OM na 28.10, ale obstawiam listopad. Moja mama miała ze mną termin na ten sam dzień i jestem z listopada, z córką miałam na koniec stycznia a jest z lutego [emoji846] ale okaże się jak to wyjdzie a bardziej kiedy dzidzia będzie chciała wyjść [emoji846]Mi z usg wyszło na 28.10, a z om na 1.11, także jak uda mi się szczęśliwie donosić ta ciąże to tez pod koniec października cięcie.
Bedzie dobrze kochana, spokojnie trzeba byc dobrej myśli [emoji4][emoji4][emoji8]Pęcherzyk jest, w dobrym miejscu, ale na razie nie dostałam skierowania na badania ani nie założył mi karty ciąży. Pęcherzyk jest dość mały, więc najpewniej owulacja się przesunęła i ciąża jest młodsza. Oprócz witamin mam brać acard i duphaston. No i czekam na 6 kwietnia z nadzieją że wszystko będzie dobrze
Bolały któraś z was jajniki?
Mnie czasami bolą / kluja i się stresuje [emoji17]Mnie bolały [emoji846]
Bolały któraś z was jajniki?
Bolały, jeszcze czasem bolą.Bolały któraś z was jajniki?
Mnie czasem kluja. I co zauważyłam - jak kichne, to strasznie bolaBolały któraś z was jajniki?
Jasne i to jeszcze jak
Bolały, jeszcze czasem bolą.
Teraz za to jak szybko zerwę się z łóżka to mam taki mega ból brzucha /pachwin , że mnie zwija i czasem mam wtedy mroczki przed oczami, ale zauważyłam, że zaczyna mi widać brzuszek więc to się chyba wszystko rozciąga. W pierwszej ciąży też tak miałam.
Eh lekarz mówił że niby wszystko jest ok więc może niepotrzebnie panikujeMnie czasem kluja. I co zauważyłam - jak kichne, to strasznie bola