reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Może faktycznie lepiej zrezygnować z tego aplikatora bo to taki twardy plastik i w sumie łatwo o podrażnienie.narazie nie mam krwawienia ,ale dziwny strach został po tym wczorajszym :/
Jeśli nie masz krwawienia to moja teoria jest całkiem prawdopodobna. Zwłaszcza że sama mówiłaś że tej krwi było niewiele. I masz rację, ten plastik jest twardy. Zapomniałam zapytać swojego dr do kiedy będę tą Luteine brała [emoji848]

Mi się dziś śniło, że był początek października i zaczęłam rodzić a przez [emoji146] musiałam mieć cc i to w znieczuleniu ogólnym więc czułam ten "odlot" i obudziłam się już po, ale nie mam pojęcia co było z dzieckiem tylko lekarz mnie ochrzanił, że złe podkłady poporodowe mam [emoji28] wykańczają mnie te sny. W pierwszej ciąży też mi się non stop coś śniło, ale potem to były bardzo przyjemne sny [emoji6]

Ja też wczoraj odebrałam wyniki, tsh 1,43 więc super, toksoplazmoza nadal nie przechorowana, ale ważne, że teraz nie choruje, gorzej z moczem bo jakieś bakterie wyszły [emoji53]

Ja w pierwszej ciąży gdzieś koło 6 tygodnia zaczęłam mieć mdłości a teraz to nawet nie wiem [emoji28] nie mam czasu w ogóle myśleć który mam tydzień.
Mi też w moczu wyszły bakterie, narazie mam z tym nic nie robić a Ty?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry