• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopadowe mamy 2020

Wiecie tak sie zastanawiam jak Europa chce wyeliminowac wirusa skoro kazdy kraj robi co innego. Co z tego ze Polska zamyka wszystko i ludzie siedza w kwarantannie skoro np. Szwecja czy Holandia ma wszystko pootwierane i ludzie nie maja ograniczen. Bez sensu to. Zalozmy ze Polska wyeliminuje wirusa to wystarczy ze przyjedzie kilkanaście turystow i wszystko zacznie sie od nowa..Pozatym przeciez w Polsce nie bedziecie miec wiecznosc wszystko pozamykane bo tak sie na dluzsza skale nie da [emoji849]
Ja też tego nie rozumiem. Nie rozumiem po co tk całe who, po co unia europejska. Moim zdaniem odgórnie powinny iść nakazy/zakazy.

reklama
Wiecie tak sie zastanawiam jak Europa chce wyeliminowac wirusa skoro kazdy kraj robi co innego. Co z tego ze Polska zamyka wszystko i ludzie siedza w kwarantannie skoro np. Szwecja czy Holandia ma wszystko pootwierane i ludzie nie maja ograniczen. Bez sensu to. Zalozmy ze Polska wyeliminuje wirusa to wystarczy ze przyjedzie kilkanaście turystow i wszystko zacznie sie od nowa..Pozatym przeciez w Polsce nie bedziecie miec wiecznosc wszystko pozamykane bo tak sie na dluzsza skale nie da 🙄

Nie jestem pewna jak sytuacja wyglada w Szwecji, ale w Holandii chyba tez juz zamkneli miejsca publiczne.
Jasne, to nie chodzi o to zeby wirusa wyeliminowac - tylko zeby liczba zachorowan wygladala na wykresie bardziej jak lagodny wzrost lub fala a nie tak stromo, bo zaden kraj sobie z tym nie poradzi. Takze jesli trzeba, to lepiej chwilke jeszcze sie pomeczyc, a potem radzic sobie z tym jak z masa innych chorob.

Jeju aż tak Cie to bolało?? [emoji51] nie no ja takich akcji nie mam , ze fakt przed ciążą potrafiło boleć i czasami peknac jak byly zaparcia... [emoji51]
A powiedz mi Ty gdzie planujesz rodzic w Olsztynie??
No bol był koszmarny. Ale ja miałam okropne zaparcia, na które absolutnie nic nie pomagało.
Po porodzie niby robi się swoją pierwszą najbolesniejsza dwójkę, a ja cieszyłam się jak dziecko, bo w końcu normalnie się mogłam załatwić.

Tak, ja będę rodzić w Olsztynie, jeśli wszystko pójdzie tak jak trzeba :)

Nie jestem pewna jak sytuacja wyglada w Szwecji, ale w Holandii chyba tez juz zamkneli miejsca publiczne.
Jasne, to nie chodzi o to zeby wirusa wyeliminowac - tylko zeby liczba zachorowan wygladala na wykresie bardziej jak lagodny wzrost lub fala a nie tak stromo, bo zaden kraj sobie z tym nie poradzi. Takze jesli trzeba, to lepiej chwilke jeszcze sie pomeczyc, a potem radzic sobie z tym jak z masa innych chorob.
No to wychodzi na to ze tylko Szwecja ma wszystko pootwierane 😔

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry