• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Laski idźcie na L4 jak tylko możecie. Żadnych urlopów nie wykorzystujcie. Przyjdzie na to czas. Ja w pierwszej ciąży miałam własną działalność i musiałam pracować. W drugiej poszłam na urlop, z którego już nie wróciłam i żadnych skrupułów nie miałam. Nawet żeby lekarza poprosić o zwolnienie. A wtedy na NFZ chodziłam i nie zrobił żadnego problemu. Teraz też nie. Więc kurcze dziwi mnie, że niektóre z Was mają aż taki problem żeby to L4 dostać [emoji848] tym bardziej że jest epidemia. Specyfika pracy też jest różna. Jak ktoś może zdalnie pracować to ok jeszcze rozumiem.

Gratuluję udanych wizyt![emoji4]

Laski idźcie na L4 jak tylko możecie. Żadnych urlopów nie wykorzystujcie. Przyjdzie na to czas. Ja w pierwszej ciąży miałam własną działalność i musiałam pracować. W drugiej poszłam na urlop, z którego już nie wróciłam i żadnych skrupułów nie miałam. Nawet żeby lekarza poprosić o zwolnienie. A wtedy na NFZ chodziłam i nie zrobił żadnego problemu. Teraz też nie. Więc kurcze dziwi mnie, że niektóre z Was mają aż taki problem żeby to L4 dostać [emoji848] tym bardziej że jest epidemia. Specyfika pracy też jest różna. Jak ktoś może zdalnie pracować to ok jeszcze rozumiem.

Gratuluję udanych wizyt![emoji4]

Szczerze ja nie widze żadnego problemu tu z L4, prawie wszystkie dziewczyny co są tu na wątku to mają L4 😉

Ja sie chyba wstrzymam od jednego jeżeli zobaczy że przeziębiona jestem powiem że został mi tylko katar i mam nadzieje że bez problemu da l4 i wszystko będzie w porządku. Pewnie my i dzieci jesteśmy dużo ważniejsze, a urlop trudno i pracodawca. Tak jak mówi @Gina86, na dodatek że jeszcze jest ta epidemia. Popieram w 100%.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry