Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja 164 i 55,5 kgKochane a z jaką waga startujecie? U mnie w granicach 57 kg
Mi lekarz sam wyznaczył gdzie....jestem w 8 tc + 5 i dzieci s dzwoniłam i mam badania na 28 kwietniaJa też na pewno zrobię, w tym roku kończę 31 lat. O prenatalne pytalyscie swojego ginekologa czy szukalyscie na własną rękę? Jestem w 6 tyg, kiedy najlepiej się zapisać?
Ja to nie wiem jakie te badania ale zapisałam się na prenatalne i tyle....ale co i jak to nie wiem..A jest ktoś kto nie będzie robił tego testu podwójnego pappa? Ja się zastanawiam czy jest sens robić[emoji848] żadnych obciążeń genetycznych u mnie w rodzinie i męża nie ma. Dzieci zdrowe. Ciąże bez jakichkolwiek problemów. W tym roku również w listopadzie kończę 34 lata.
Kurczę, masakra. Najgorzej jeszcze jak tak na ostatnią chwilę odwołują. [emoji35]Ale jestem wściekła [emoji35][emoji35][emoji35] dostałam pół godziny temu telefon że dzisiejsze usg się nie odbędzie [emoji35] na dodatek Pani nie była w stanie zaproponować mi innego terminu popołudniu. Zalecila zadzwonić na infolinię bo tam podobno mogą zrobić dyspozycję na przekierowanie pacjenta do swissmedu. Oczywiście na infolinię nikt nic nie wie. I w ten cudowny sposób zostaje bez usg [emoji2959]
Ja robię tylko usg bez wyników krwi. Jeśli na usg wyjdzie coś bardzo źle to dopiero wtedy będę myśleć. Na tą chwilkę tylko usg.A jest ktoś kto nie będzie robił tego testu podwójnego pappa? Ja się zastanawiam czy jest sens robić[emoji848] żadnych obciążeń genetycznych u mnie w rodzinie i męża nie ma. Dzieci zdrowe. Ciąże bez jakichkolwiek problemów. W tym roku również w listopadzie kończę 34 lata.
Ja się ciągle zastanawiam.A jest ktoś kto nie będzie robił tego testu podwójnego pappa? Ja się zastanawiam czy jest sens robić[emoji848] żadnych obciążeń genetycznych u mnie w rodzinie i męża nie ma. Dzieci zdrowe. Ciąże bez jakichkolwiek problemów. W tym roku również w listopadzie kończę 34 lata.
Kochane a z jaką waga startujecie? U mnie w granicach 57 kg