• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Hej Dziewczyny. Dajcie mi jakieś sposoby na pęcherz bo już nie daje rady. Wczoraj było niby lepiej a dziś od rana znowu boli i czuje ciągle parcie. 2tyg temu miałam zdiagnozowanie bakterie w moczu, brałam 7dni antybiotyk i jest zniwu gorzej. Pije zurawine, jem urosept... już nie wiem co robić. Masakra

Ok, dzięki za odpowiedź.
Już wiem do kogo się zapisze [emoji6] jutro dzwonię [emoji5]
A powiedzcie dziewczynki bo ja zielona jestem ale obiło mi się o uszy że trzeba wybrać położną ( nie chodzi tu o prywatną położną do porodu ) kiedy to trzeba zrobić i co to ma na celu ?
Chodzi o wybór położnej przed porodem na nfz - ona później przychodzi na wizyty po porodzie.
A nie masz możliwości wykonać u niego badania pierwszego trymestru? Jednak badania prenatalne, które robisz do 13+6 to podstawa, prawidłowe zbadanie kości nosowej, przezierności karkowej czy przepływów w serduszku bardzo wiele mówi na tym etapie.
Mam ale ufam mojej ginekolog. Ona ma ogromną wiedzę i uważam że na tym etapie ona dokładnie wie co robi. Miała kiedyś ten certyfikat ale aktualnie go nie przedłużyła. A na połówkowe ona sama zaleca mi tego lekarza z tym certyfikatem (w tym przypadku Invicta) również ze względu na sprzęt jaki posiadają. Wg mnie na połówkowym lekarz może dużo więcej stwierdzić [emoji4]
Witam Was [emoji846]

U mnie dziś już 10+0 ale się cieszę [emoji5] muszę zadzwonić do doktorka aby umówić się na prenatalne. Myślę, że za dwa i pół tygodnia dowiem się kto kryje się w moim brzuszku i mam nadzieję, że jest zdrowiutkie [emoji4][emoji4][emoji4]
Ale ja bym chciała 3 chłopaka [emoji3]

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106] serduszka muszą pięknie bić [emoji176][emoji176][emoji176]
Wiem, że to trudne, ale bądźcie dobrej myśli [emoji172][emoji172][emoji172][emoji172]

Moje ancymonki już pełne energii, właśnie grają w piłkę, która fruwa mi nad głową.
Skąd oni biorą ta energię?? [emoji50]
Ewa to Ty nie wiesz że dzieci nie śpią? One się ładują [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry