gigi12
Fanka BB :)
Wiecie co właśnie robię? Siedzę w aucie pod sklepem na parkingu i jem kiszoną kapustę [emoji23][emoji23][emoji39] to było silniejsze...
[emoji23][emoji23][emoji23] ja ostatnio mialam podobnie z opakowaniem śledzikow na raz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wiecie co właśnie robię? Siedzę w aucie pod sklepem na parkingu i jem kiszoną kapustę [emoji23][emoji23][emoji39] to było silniejsze...
Nie zaszkodzi. A lekarz Ci nie mówił z jakiego powodu daje Ci luteine i jakie ona ma działanie? Mi zawsze mówi, tłumaczy co jest co i na coDziewczyny a tak troche z innej beczki. Jeżeli u innego lekarza okaże sie, że jest jednak ta ciąża, a od wieczora biore luteine to dziecku chyba nie zaszkodzi?
Dał ze względu na to że daje jeszcze szanse ciąży i może wszystko być ok, na takie podtrzymanie jak to mówił. Ja pomalutku zaczynam świrować co i jak. Wszyscy w koło mnie uspokajają ale to za dużo nie daje.Nie zaszkodzi. A lekarz Ci nie mówił z jakiego powodu daje Ci luteine i jakie ona ma działanie? Mi zawsze mówi, tłumaczy co jest co i na co![]()
Bierz według jego zaleceń i staraj się nie denerwowaćDał ze względu na to że daje jeszcze szanse ciąży i może wszystko być ok, na takie podtrzymanie jak to mówił. Ja pomalutku zaczynam świrować co i jak. Wszyscy w koło mnie uspokajają ale to za dużo nie daje.
No racja z tym serduszkiem...Kurcze, ciężko powiedzieć.
Te testy na pewno dadzą odpowiedź na pytanie czy dzidziuś jest zdrowy tzn. nie ma wad, ale nie wiem np. jak z oceną serduszka, z badaniem przepływów, działaniem zastawki trójdzielnej - te parametry są badane na usg, ich występowanie może świadczyć o występowaniu poważniejszych schorzeń, ale nie musi (w sensie, że dzieci z zespołem downa mają niedomykalność zastawki trójdzielnej, ale nie każde dziecko z niedomykalnością zastawki będzie miało zespół). To tylko moje rozważania, może Twój gin coś podpowie.
Ja mam prenatalne 08.05 i nie dopuszczam myśli, że się nie odbędą.
Jutro będe dzwonić do innej przychodni i mam nadzieje że uda sie szybko załatwić wizyte.Bierz według jego zaleceń i staraj się nie denerwowaćjak sama widzisz, szansa jest, bądź dobrej myśli. Stresem sobie ani dzidzi nie pomożesz
U kogo masz prenatalne ??No racja z tym serduszkiem...
Kurde ja mam 23.04 i gdyby nie kwas w szpitalu to bym się nie przejmowała a tak tk nie wiem...
Zapisana jestem do Hoppe w wojewodzkimU kogo masz prenatalne ??
No niestety teraz są takie zalecenia ze względu na wirusa. Mi też zrobiła pierwsze usg przez powłoki mimo, że to był 7 tydzień. I sądzę, że źle zmierzyła, bo obraz był bardzo niewyraźny.I jak po wizycie??
Przepraszam, ale dziś jakoś nie nadaAm cały dzień śpię . I trochę się glubie . Więc nie odnióse się pokolei do wszystkich. Papka mózgow mi się włączyła pomieszana z nuda , brakiem ochoty na wszystko i zmęczeniem.
I powtórzę jak mantrę . Mamy dostęp do różnych lekarzy, korzystajmy z tego. Jak pójdziemy ra do jednego nikt nie powiedział, że do niego mamy chodzić . Nie zamrtwiajmyu się nie potrzebnie...
USG prze jamę brzuszna w tak małej ciąży? A co on tam chciał zobaczyć ???!!!!
W którym tc będziesz miała prenatalne?Zapisana jestem do Hoppe w wojewodzkim