reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Mój mąż nie przepada za pierogami więc ich po prostu nie robię, bo nie chce mi się tylko dla siebie lepic, za to ja mogła bym jeść pierogi na okrągło. I chyba sobie w weekend zamówię 😊

Nie mam jeszcze pomytych okien, święta przynajmniej motywują do porządków. A wy? Sprzatacie czy niekoniecznie? Koleżanka mówi że w ciąży nie należy myć okien i w ogóle podnosić rąk do góry, obciążać się. A wy co myślicie? Chyba nie ma przeciwwskazań jeśli z ciąża jest ok

Wracam mega szczęśliwa od pani doktor, jest serduszko, śliczny zarodek mówiła że 7-8 tydzień. Termin 10 listopad. Dziękuję za wsparcie i wiare, że wszystko będzie dobrze. Pani doktor narazie przyjmuje tylko prywatnie więc i tak do niej będe chodzić. Za tydzień kolejna wizyta z wynikami badań i będzie 4 tygodnie zwolnienia z pracy. Wstawiam fotke naszego maleństwa
IMG_20200403_153232.jpeg

Załączniki

• IMG_20200403_152009.jpeg
    IMG_20200403_152009.jpeg
    33,3 KB · Wyświetleń: 93
Super, gratulacje [emoji4][emoji4][emoji4]
Wracam mega szczęśliwa od pani doktor, jest serduszko, śliczny zarodek mówiła że 7-8 tydzień. Termin 10 listopad. Dziękuję za wsparcie i wiare, że wszystko będzie dobrze. Pani doktor narazie przyjmuje tylko prywatnie więc i tak do niej będe chodzić. Za tydzień kolejna wizyta z wynikami badań i będzie 4 tygodnie zwolnienia z pracy. Wstawiam fotke naszego maleństwa Zobacz załącznik 1101027

reklama
Wracam mega szczęśliwa od pani doktor, jest serduszko, śliczny zarodek mówiła że 7-8 tydzień. Termin 10 listopad. Dziękuję za wsparcie i wiare, że wszystko będzie dobrze. Pani doktor narazie przyjmuje tylko prywatnie więc i tak do niej będe chodzić. Za tydzień kolejna wizyta z wynikami badań i będzie 4 tygodnie zwolnienia z pracy. Wstawiam fotke naszego maleństwa Zobacz załącznik 1101027
Gratulacje, wspaniala wiadomosc 😍

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry