Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej w sobotę. Ja dziś lepiej, nie wymiotuje i nie mam tak strasznych mdłości. Co prawda one nie znikły tak całkiem, ale jest dosyć znośniew poniedziałek wizyta i zastanawiam się co zobaczę na tym USG, ale szczerze jestem spokojna, jakieś dobre przeczucia we mnie są
Dziś zaczelam 8 tydzień, mam wrażenie że te dni uciekają mi przez palce
Miłego dzionka!
Ooo widzisz to Wy na miejscu to bedzie zadowolona i na pewno będzie pomagaćU nast też teściowa ma już od męża rodzeństwa 6 wrucząt ale tak sie cieszy bo w domu będzie pierwsze dziecko (mieszka razem z nami). Moja mama w tym roku podwójnie babcią zostanie, siotra w sierpniu ma termin ja w listopadzie.
Ja mam 2 synów i mażę o 3. Jakoś nie wyobrażam sobie tu wpuścić dziewczynkę.Jak mam 3 synów i najmłodsza córeczkę- nie wiecie jaka była radość na usg. Teraz marzę o kolejnej córeczce także też będzie mega stres przed wizytą usg za jakieś 10 tygodni
Pewnie będzie pomagać, ale ciesz sie że mieszkacie sami, bo teściowa potrafi dać w kość. Moja mama cieszy sie z zostania babcią, chociaż sama mieszka, my od niej ok 70km dalej a siostra jakieś 10km od niej.Ooo widzisz to Wy na miejscu to bedzie zadowolona i na pewno będzie pomagać
U nas odwrotnie bo ta siostra mieszka u rodziców z 6 dzieci i mężem a my sami
I Twoja mama tez babcia podwójnie w jednym roku to pewnie tez sie bardzo cieszy [emoji4]
Dla nas najważniejsze, aby maleństwo zdrowe było bez względu czy chłopiec czy dziewczynka.Jak mam 3 synów i najmłodsza córeczkę- nie wiecie jaka była radość na usg. Teraz marzę o kolejnej córeczce także też będzie mega stres przed wizytą usg za jakieś 10 tygodni
Mam 2 koty. Wiadomo na początku musieli się przyzwyczaić. Ale nie było żadnych dziwnych zachowań. Dzis kocur ciepła klucha da zrobić ze sobą wszystko mojemu 3latkowi, a charakterna kotka ucieka, a jak jednak mój synek ja dorwie to jest zemsta w postaci sikania. Z tego powodu musieliśmy złożyć namiot w pokoju synka bo kotka urządziła tam sobie toaletę. A ostatnio naciskała do łóżka synka...Mam pytanie do dziewczyn które mają już dzieci. Macie w domu jakieś zwierzęta? Jestem ciekawa jaka była reakcja waszych zwierzaków na nowego członka rodziny. Mam w domu owczarka niemieckiego, 2 koty i królika, jak przyjedzie do nas kuzyn z rocznym dzieckiem to zwierzaki uciekają, wiem że jak będą miały dziecko w domu na codzień to będa z czasem najlepszymi przyjaciółmi ale jestem ciekawa początków [emoji846]
My mamy kota i w zasadzie od początku kot ignorował syna. Od niedawna syn sam chodzi to już kot musi przed nim uciekać [emoji1787] ale jak syn zaśnie to kot od razu przychodzi i szuka zainteresowania [emoji4]Mam pytanie do dziewczyn które mają już dzieci. Macie w domu jakieś zwierzęta? Jestem ciekawa jaka była reakcja waszych zwierzaków na nowego członka rodziny. Mam w domu owczarka niemieckiego, 2 koty i królika, jak przyjedzie do nas kuzyn z rocznym dzieckiem to zwierzaki uciekają, wiem że jak będą miały dziecko w domu na codzień to będa z czasem najlepszymi przyjaciółmi ale jestem ciekawa początków [emoji846]