Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja banany jem, najwięcej to mnie do słodkiego ciągnie [emoji2368]Pamiętacie jak w zeszłym tygodniu miałam fazę na banany? [emoji529] no cóż, temat przedawniony [emoji1787] po tym jak w piątek ledwo go zjadłam i wylądował w [emoji372] meczac mnie przeokropnie [emoji1787] przyszła faza na jabłka [emoji2] obowiązkowy punkt śniadania i nie tylko [emoji1] zobaczymy jak długo [emoji1787][emoji1787]
Ja też jem jabłka i gruszki których nigdy nie lubiłam hahaPamiętacie jak w zeszłym tygodniu miałam fazę na banany?no cóż, temat przedawniony
po tym jak w piątek ledwo go zjadłam i wylądował w
meczac mnie przeokropnie
przyszła faza na jabłka
obowiązkowy punkt śniadania i nie tylko
zobaczymy jak długo
![]()
Ja zapłaciłam 380 zlCześć dziewczyny, mam pytanie do tych co chodzą prywatnie i tak badania robią. Za chwie jakoś musze badania zrobić w piątek kolejna wizyta. I mniej więcej chciałabym sie zorientować ile płaciłyście za pierwsze badania w ciąży.
Jestem z woj.lubuskiego i na prenatalne dostałam skierowanie na NFZ podczas 2 wizyty. Też się zdziwiłam bo mam 27lat, a byłam pewna że to tylko po 35 roku. Ale mówiła że teraz jest dla wszystkich. Popytaj gin na wizycie, jeśli jest możliwość to warto skorzystaćDziewczyny jest któraś z woj. śląskiego? słyszałyście o bezpłatnych badaniach prenatalnych z funduszy unijnych? dla wszystkich kobiet do 35 roku życia?
wiecie może gdzie można wykonać i jak z terminami?
zamierzam jutro podpytać ginkę o to
HejHej. Czy ktoś oprócz mnie jeszcze nie wymiotuje? Mam same mdłości. 9 + 3.
Cześć dziewczyny, mam pytanie do tych co chodzą prywatnie i tak badania robią. Za chwie jakoś musze badania zrobić w piątek kolejna wizyta. I mniej więcej chciałabym sie zorientować ile płaciłyście za pierwsze badania w ciąży.
Tak na 400 zł trzeba się nastawiaćCześć dziewczyny, mam pytanie do tych co chodzą prywatnie i tak badania robią. Za chwie jakoś musze badania zrobić w piątek kolejna wizyta. I mniej więcej chciałabym sie zorientować ile płaciłyście za pierwsze badania w ciąży.