Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Fajna sprawa, ale tak jak mówisz masz sporo tych lekarzy, więc taki pakiet jest fajny.Ubezpieczenie w zakładzie pracy u mojego partnera PZU zdrowie jesteśmy oboje zapisani płacimy 60 zł za 2 osoby miesięcznie i mamy dostęp do większości specjalistów bez limitu, badań krwi i diagnostyki. Fajna sprawa ja odbywam co 3 maiesiace wizyty u ortopedy bo mam straszne zwyrodnienia i musze być pod kontrolą i raz do roku u onkologa zawsze chodziłam prywatnie i płaciłam 190 za wizytę a teraz mam to wszystko w pakiecie
Ale masz fajnie. Ja jutro jade robić badania i nie wiem ile zapłace.Hej :-) Witam Was serdecznie :-) Co do pierwszych badan to ja mialam 10 testow do zrobienia i w Synevo. A ze dostalam od gin bon rabatowy na 20% to zaplacilam niecale 190 zl.. Nastepne juz bede robic na kase chorych bo dzis robilam prywatnie.
A mi dzis wg OM wychodzi 7+3 a wg USG 7+0 wiec 8 tydzien rozpoczety i czuje sie typowo nieciazowo :-)
Tak ja używam [emoji846]
Przyjemnie co? Ja też skończyłam i też z kawka relaksuje się na podwórku. Już nawet trochę koloru zlapalam od sloneczka
Zapach nie każdemu pasuje podobno..dla mnie jest ok..smaruje wieczorem po kąpieli..narazie rozstępów nie mam zobaczymy z czasemI jak wrażenia? Ja dzisiaj zacznę, zobaczę czy będą jakieś efekty [emoji16]
A edytuj juz znalazłam, używam aplikacji, więc trochę inaczej, dziękuję za pomoc [emoji4]
U mnie są spore kolejki, czekałam dziś na poczyei do rossmanna, zaraz znowu muszę wyjść, tym razem po spożywkę [emoji4]
Dziewczynki, kupilam taki balsam przeciw rozstępom, sporo osób poleca, używa ktoraś z Was? Zobacz załącznik 1102347
Można go stosować już w 1 trymestrze?Zapach nie każdemu pasuje podobno..dla mnie jest ok..smaruje wieczorem po kąpieli..narazie rozstępów nie mam zobaczymy z czasem [emoji1]