Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja raz, ale trudno mi potem zasnąć...Też tak wstajecie w nocy do WC?? Wczoraj chyba wstawałam z 10 razy..spać wogole nie mogłam [emoji47] jakaś masakra..
Ja wstaje jeden raz, więc jakby czesciej[emoji23]Też tak wstajecie w nocy do WC?? Wczoraj chyba wstawałam z 10 razy..spać wogole nie mogłam [emoji47] jakaś masakra..
Super[emoji123]Jednak udało się.... wizyta jutro o 19 ....
Ja też przestaje się tu cokolwiek chwalic[emoji23]Ja też wczoraj o tym pisałam że jest już lepiej [emoji85] już nigdy nie będę się tym chwalić.
Dzisiaj 9+5 a ja pierwszy raz tulilam się z porcelana w łazience. Myślę że to po sosie pieczarkowym z dzisiejszego obiadu [emoji52]
Mam nadzieję że to był pierwszy i ostatni taki wybryk [emoji43]
Ja też tylko raz co przy zero razy przed ciążą i tak mi się już nie podoba.Ja wstaje jeden raz, więc jakby czesciej[emoji23]
Ale 10x to sobie nie wyobrażam. Mężu z synem wyprowadziliby mnie z sypialni chyba[emoji87]
To trzymam kciukiJednak udało się.... wizyta jutro o 19 ....
Ja tylko raz tak o 5 już się przebudzam i muszę sikuTeż tak wstajecie w nocy do WC?? Wczoraj chyba wstawałam z 10 razy..spać wogole nie mogłamjakaś masakra..