• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Ja mam 25lat. Termin mi wychodzi na 3Listopada. Wczoraj robiłam badanie HCG wyszło mi 556. Jestem po in vitro. Miałam podane dwa zarodki [emoji846] Ale dopiero 16.03 się dowiemy czy będą bliźniaki. To maja pierwsza ciąża. Jestem cały czas głodna a jak nie zjem jak czuje głód to robi mi się nie dobrze[emoji52]
Super, że się udało [emoji846]będzie dobrze [emoji106]
Bliźniaki moje odwieczne marzenie [emoji4][emoji4]

reklama
Ja mam 25lat. Termin mi wychodzi na 3Listopada. Wczoraj robiłam badanie HCG wyszło mi 556. Jestem po in vitro. Miałam podane dwa zarodki [emoji846] Ale dopiero 16.03 się dowiemy czy będą bliźniaki. To maja pierwsza ciąża. Jestem cały czas głodna a jak nie zjem jak czuje głód to robi mi się nie dobrze[emoji52]
Hej. Ja też po in vitro i tez miałam dwa zarodki. A który u Ciebie dpt?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry