reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Wczoraj jak byłam robić badania krwi Pani w laboratorium powiedziała że grupa krwi i przeciwciała dopiero po tym jak ustapi koronawirus. Czy u Was w laboratorium też nie wykonują tych badań? Nie wiem czy są one potrzebne na już czy spokojnie mogę zrobić je później?
Ja byłam we wtorek na badaniach i czynnik rh mi robiła bez problemu, jedynie mówiła że może jeszcze nie być przeciwciał ale może akurat będą jutro.

Mnie dziś gardło sie daje we znaki, boli od 5 rana, za to ochota na ogórki jest jak nie zielone szklarniowe to kiszone. Odkąd sie o ciąży dowiedziałam to chyba ze 3 słoiki już zjadłam. No i przez ten ból gardła śniadanie wylądowało rano w porcelanie. Obiad na szczęście został. W planach miałam auto dzisiaj umyć ale i pogoda średnia i gardło boli jak cholera i przyszedł totalny leń dzisiaj.

Wczoraj jak byłam robić badania krwi Pani w laboratorium powiedziała że grupa krwi i przeciwciała dopiero po tym jak ustapi koronawirus. Czy u Was w laboratorium też nie wykonują tych badań? Nie wiem czy są one potrzebne na już czy spokojnie mogę zrobić je później?
Ja zrobiłam 2 tyg temu, koronawirus był już wtedy ale było mniej obostrzen

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry